Tallinna koolibussid sõidavad ka 2012. aastal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibuss.
Koolibuss. Foto: Toomas Huik

Tallinna transpordiamet teatas, et koostöö Viimsi ja Harku vallaga jätkub ka tänavu ning alates esmaspäevast, 9. jaanuarist on õpilastel võimalik Harku ja Viimsi vallast, samuti Piritalt, Randverest ja Rannamõisa tee suunalt mugavalt koolibussiga Tallinna kesklinna sõita.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on koolibussid alates 2007. aastast võimaldanud iga koolipäeva hommikul enam kui 200 õpilasel lapsevanemast sõltumatult mugavalt bussiga kooli jõuda. «Loendused näitavad, et koolibussidel on kindel kasutajaskond, mis näitab koolibussi projekti jätkamise vajadust,» lisas Aas.

Koolibussid sõidavad igal koolipäeva hommikul neljalt suunalt: Viimsi haigla –Balti jaam, Tammneeme – Balti jaam, Vääna–Jõesuu - Balti jaam ning Tabasalu - Balti jaam. Koolibuss on mõeldud Tallinna alg- ja põhikooli ning gümnaasiumi õpilastele ja sõita saab õpilaspileti ettenäitamisel tasuta.

Sõiduplaanidega saab tutvuda Tallinna kodulehel http://www.tallinn.ee/est/koolibuss
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles