Mupo asejuhi kohtuvaidlus jätkub veebruaris

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei juhataja asetäitja
Margo Reiska kohtus
Munitsipaalpolitsei juhataja asetäitja Margo Reiska kohtus Foto: Liis Treimann

Kohtuistung munitsipaalpolitsei asejuhi Margo Reiska vaidluses talle alkoholijoobes sõidukijuhtimise eest määratud karistuse üle jäi täna Harju maakohtus pooleli ning jätkub kuu aja pärast.

Istung jätkub 6. veebruaril, ütles Reiska kaitsja, vandeadvokaat Maano Saareväli.

«Täna kuulati tunnistajaid ja sellega istung ka veebruaris jätkub, eeldatavasti jõutakse siis lõpuni ka,» ütles Saareväli. Tema sõnul on Reiska seisukohal, et ta polnud autorooli istudes alkoholi tarbinud.

Politsei pidas mullu 17. septembri hilisõhtul Tallinnas Järvevana teel kinni auto, mille roolis olnud munitsipaalpolitsei juhataja asetäitja Margo Reiska oli väidetavalt alkoholi tarvitanud. Reiska vaidlustas politsei esialgse otsuse, mille peale esitas politsei täiendavalt tõendeid. Mupo asejuht ei nõustunud ka sellega ning viis vaidluse kohtusse.

Nii munitsipaalpolitsei juhataja Monica Rand kui abilinnapea Kalle Klandorf on kinnitanud, et kui Reiska peaks süüdi olema, siis tal munitsipaalpolitseis enam kohta pole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles