Rohkete hüvedega idülliline Lagedi Kodu ootab sind

Copy
Foto: Everaus Kinnisvara

Loft stiilis kõrgete lagede ja suurte õuealadega Pirita jõe vahetus läheduses asuvad parkmetsadega ümbritsetud ridaelamud ja paarismajad Tallinna lähistel Lagedil on ideaalseks koduks elanikele, kes unistavad suurepärase linnaühendusega, turvalisest, looduskaunist ja madalate ülalpidamiskuludega elukohast. Rae vallas asuv Lagedi Kodu koos kiire linnaühendusega ühendab linnamelu ja maaelu võlu.

Tallinn on lähemal, kui arvad ja Lagedi on omanäolisem, kui ehk tead

Rong, mis peatub uusarendusest mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel, viib veidi üle tunnise intervalliga Ülemistele 8 minutiga ja Balti jaama 17 minutiga. Autosõit kesklinna kestab kuni 15 minutit. Asukoht Tartu ja Narva maantee vahelisel alal ja raudtee läheduses tagab liikumisvõimaluse mitmel suunal nii Tallinnasse kui mujale Eestisse ning tulevikus Rail Baltic’ga ka mujale Euroopasse.   

Lagedil tegutsevad uuenenud põhikool ja uus lasteaed, mis asuvad Lagedi Kodust kõigest 750m kaugusel. Vähem kui 10 km kaugusel asub Jüri Gümnaaasium, mille uus hoone valmib 2023. aastal. Koos ridaelamute ja paarismajadega rajab arendaja piirkonda valgustatud üle 1,2 ha suuruse pargiala koos palliplatsi, kelgumäe ja mänguväljakuga. Lisaks Lagedi valgustatud kergliiklusteedele ja terviseradadele võimaldavad sportlikku ja tervislikku elustiili harrastada rohkete võimalustega Jüri ja Loo spordihooned, 15-minutilise autosõidu kaugusel asuv golfikeskus ja uhiuue laudteega Mädajärve matkarada ning 30-minutilise rongisõidu kaugusel asuv Aegviidu-Kõrvemaa puhkeala.         

Lagedi teevad omanäoliseks ratsatallid ja alevikku läbiv Pirita jõgi, mille kaldaid ühendab rippsild ning jõe vahetusse lähedusse rajatav moodsa arhitektuuriga elamuarendus Lagedi Kodu.

Foto: Everaus Kinnisvara

Kvaliteetsed ja ökonoomsed lahendused  

Raadius Arhitektide poolt projekteeritud majad ehitatakse raudbetoonist vundamendile ja Bauroc Ecoterm 375 kiviplokist välisseintega. Fassaadil moodustavad tasakaaluka koosluse krohv, puit ja plekk. Majade aknad ja klaasuksed on kolmekordsest klaaspaketist plastraamis. Eluruumides katab põrandaid naturaalne tammepuidust spoonparkett ning pesuruumid on sisustatud kvaliteetse Grohe ja Hansgrohe sanitaartehnika ning valikus on Balteco vann. Sooja annab Thermia maaküttesüsteem ja puhta õhu tagab soojustagastusega ventilatsioon.

Majad on avarad ja valgusküllased, elutoa osas kuni 5-meetri kõrguste lagedega. Koos vahekorrusega on ridaelamuboksi suuruseks 90m2 (3 magamistuba + vahekorrus) ja paarismaja osa suuruseks 130m2 (3 magamistuba + vahekorrus), lisaks auto varjualune koos kahe parkimiskohaga ja terrass koos suure õuealaga.          

„Kuna oleme ka varem sarnase tehnoloogilise lahendusega elamuarendusi rajanud, siis reaalse kogemuse põhjal saan kinnitada, et Thermia maaküttesüsteem, soojustagastusega ventilatsioon ja Bauroc Ecoterm 375 plokk tagavad madalad ülalpidamiskulud“, kinnitas Everaus Kinnisvara tegevjuht Janar Muttik ja lisas, et „aasta lõikes on keskmine küttekulu ühes kuus sõltuvalt tarbimisest vaid 50-70 eurot“.

Majad ehitatakse välja kahes etapis. Esimeses etapis valmivad käesoleva aasta suve lõpus 12 ridaelamuboksi ja 6 paarismaja osa, millest enamus on endale juba omanikud leidnud. Ülejäänud 9 ridaelamuboksi ja 8 paarismaja osa plaanitakse anda elanikele üle 2021. aasta I poolaastal.   

Foto: Everaus Kinnisvara

Pikaajalise kogemuse ja hea käekirjaga arendaja

EVERAUS Kinnisvara rajab ühtse arhitektuuriga terviklikke elu- ja ärikeskkondi. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab arendaja arenduste kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine ja müük. Arenduste ehitamisel ollakse ühtlasi ka peatöövõtjaks, mis tagab omakorda parima kvaliteedi ja personaalse lähenemise. „Pöörame suurt tähelepanu ehitiste kasutusmugavusele ja disainile. Ruumilahendused on põhjalikult ja kaalutletult läbi mõeldud. Kasutame neutraalseid ja puhtaid toone ja jälgime, et ehitiste välis- ja siseilmed moodustaksid ühtse modernse terviku“, sõnas Janar Muttik.

EVERAUS Kinnisvara on alguse saanud elamuarendusprojektist Uuesalu Kodu, mille raames arendati Tallinna lähistel asuvas Uuesalu külas välja ligi 50 modernset, mugavat ja kodust ühepereelamut. Tänaseks on kõik arendaja  projektid koondatud katusbrändi EVERAUS Kinnisvara alla. „See annab klientidele kindluse, et sõltumata projektist võivad nad oodata meile omast parimat kvaliteeti nii tootelt kui teeninduselt kõikides meie projektides“, selgitas Janar Muttik.     

Ettevõtte omanikel ja juhtidel on pea 15 aastane kinnisvaraarenduste rajamise kogemus.

Vaata lisaks www.everaus.ee või kirjuta janar@everaus.ee 

Copy
Tagasi üles