Fotod Tallinna volikogu istungil osaleb viis linnavolinikku

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy

Tallinna linnavolikogu 19. märtsi istung on koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud eriolukorra tõttu kuulutatud külastajatele kinniseks ning igast fraktsioonist osaleb istungil vaid üks esindaja.

Linnavolikogu esimees Tiit Terik ütles, et volikogu istungeid digitaalselt pidada ei saa, kuna seda ei võimalda kehtiv regulatsioon. «Samas on paljude otsuste langetamine linnavolikogu ainupädevuses ja seda püüame me üheskoos teha ka keerulistel aegadel,» lisas ta.

Terik tegi istungi alguses eestseisuse poolt kinnitatud päevakorda muudatusettepanekud, mille kohaselt esialgsest üheksast päevakorrapunktist tuleb arutlusele vaid neli. Päevakorda jäid vaid punktid, millede vastuvõtmine on volikogu ainupädevuses ning mis olid ajakriitilised. Peale selle andis linnapea Mihhail Kõlvart esimese päevakorrapunktina ülevaate, milliseid meetmeid on linn ette võtnud koroonaviiruse tõkestamiseks.

Istungist võtsid osa volikogu esimees Tiit Terik (Kesk), Mart Luik (Isamaa), Kristen Michal (Ref), Mart Kallas (EKRE) ja Anto Liivat (SDE).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles