Milline on kõige popim naiste sekslelu ja kuidas leida see õige?

Hot Lips
Copy
Foto: Shutterstock

Rahuldatud naine on õnnelik naine! Ta ei riidle, ta ei ole kurb ja närviline. Seetõttu tasub avastada sekslelude maailma, mis tavapärasele seksile vürtsi lisavad. Ent suur valik võib esialgu pea segamini ajada. Hot Lips juhatuse liige Timo Majuri toob välja, kuidas leida sobiv toode.

Naistele suunatud sekslelude kategoorias on kõike, mida iganes suudetakse ette kujutada – dildosid, vibraatoreid, kliitorieruteid, minivibrasid, vagiinakuule ja palju muud. Majuri toob välja, et esmalt tuleb naisel läbi mõelda, kas sekslelu on plaanis hakata kasutama üksi või koos partneriga. Lisaks lasta oma fantaasial lennata ning mõelda, kas tulevane intiimsõber peaks olema ka piisavalt väike ja diskreetne, et seda oleks võimalik kaasas kanda. Sest, miks mitte kasutada mõnda vibraatorit ka väljaspool magamistuba ja oma kodu. Olemas on ka veekindlaid tooteid, mida on turvaline kasutada vannis, duši all või spaas.  

Majuri sõnul ei häbene tänapäeva naine küsida ka infot erootikakaubamaja teenindajalt, kuna kultuur liigub Eestis Põhjamaade suunas, kus seks pole juba ammu tabuteema. Kuid siiski teeb suurem osa kliente eeltöö ära kodus. «Poes käiakse tooteid võrdlemas ja materjale tunnetamas,» märgib Majuri. Tallinnas asuv Balti- ja Põhjamaade suurim, 2000 m² erootikakaubamaja pakub väga laia valikut kõigile ning seda külastades tasub varuda aega. Poes leidub tooteid meestelegi!

Kõige müüdavam toode Hot Lips poes on jätkuvalt veebaasil libesti, mis sobib nii anaal kui vaginaalse seksiga ja kõigi seksleludega kasutamiseks. Ent naistele mõeldud lelude hulgas on trendiks kujunemas Satisfyer tooted. Majuri sõnul on Satisfyer tooteid juba 2000 kodus Eestis ja 50 000 kodus Soomes. Ta märgib, et kõige populaarsem on täna Satisfyer pro 2 tooteseeria, mis on kogunud tuntust sellega, et see tõesti toimib ning on moodne elustiili toode. «Satisfyer seerias on ka meeste sekslelud, masturbaatorid, olemas.»

Naiste lemmikuteks on Majuri sõnul jätkuvalt siiski jänkuvibraatorid ja pärlvibraatorid, kuna neid saab kasutada nii üksinda kui koos partneriga. «Need on aastaid olnud ka populaarsed ja kindlad kingiideed.» Kusjuures jänkuvibraatorite trend on aastaid liikunud kvaliteetsemate ehk kallimate toodet poole. «Kallimad jänkuvibraatorid on ilusamad, vastupidavamad ja need on pakitud ilusamasse pakendisse, mis kõik on tähtis, kui soov on teha kink, mis on kink nii kaaslasele kui ka iseendale.»

Copy
Tagasi üles