10 mängu, mida koduõues perega mängida

Apollo O'Learys
Copy
Foto: Apollo O'Learys

Kevad on ametlikult käes ja seda näitavad ka iga päevaga aina soojemaks muutuvad ilmad. Mida aga ette võtta, kui õues on juba jalutatud küll ja kõik muud tegevused on end ammendanud?

Et õues viibimine lõbusamaks muuta, on meelelahutuskeskus ja spordirestoran O’Learys alljärgnevalt välja toonud kümme toredat õuemängu, kuhu kaasata kogu pere. Kui endal hoovi ei ole, kus neid mängida, siis miks mitte võtta need kaasa metsa või mere äärde? Kindlasti on tegemist hea vaheldusega tavalisele jalutuskäigule.

Õuemäng Jazzminton

Jazzminton - eriline viskepalli komplekt! Komplekt koosneb kahest libisevast ja mugavast pehme käepidemega reketist ja kolmest linnukesest: punane pall on aeglane, kollane kiire ning oranž LED pall, millega saab isegi pimedatel õhtutundidel mängida.

Õuemäng Rõnga täpsusvise

Kas Sinu viskekäsi on kindel kui kalju? Mängige koos perega, et selgitada välja, kes teist on osavaim - visake rõngaid pulkade otsa ja koguge punkte! Suurepärane seltskondlik meelelahutus nii lastele kui täiskasvanutele.

Õuemäng Kassisaba rõngavise

Viska rõngad kassi saba ümber. Mitte siis muidugi päris kassi, ikka mängu! Siin võidab see, kes viskab kõige rohkem rõngaid. Lisaks kassile on komplektis ka kriit, mille abil punkte märkida.

Õuemäng Liiguta ja häälitse

Kes mäletab kõige rohkem hääli ja liigutusi? Igal kettal on kirjas mõni loom või ese. Püüa kettale kirjutatut kehastada. Kas oskad mängida elevanti ja teha rongi häält? Ole tähelepanelik, sest iga kord lisandub uusi tegevusi! Mängija, kes liigutused ja hääled unustab, kaotab. Võitja on see, kes viimasena kõik meeles peab. Mängu võib mängida ükskõik mitmekesi.

Õuemäng Mölkky karbis

Mölkky on tore kogupere viskemäng, mida on lihtne õppida ja see pakub kombinatsiooni osavusest ning vedamisest. Visates Mölkky pulka peab mängija tabama kurne ja kogume seeläbi punkte. Eesmärgiks on saada täpselt 50 punkti. Kuid ületades selle summa, kukub mängija tagasi 25 punkti peale. Mölkkyt saab mängida vabas õhus kas aias, pargis, rannas või murulapil. Mängurõõmust saavad osa nii noored kui vanad ja võistelda saab üks-ühe vastu või suurema seltskonnaga - ikka on põnev!

Õuemäng Pallide täpsusvise

See Prantsuse päritolu palliviskemäng on saanud uue hingamise. Kes suudab vähima visete arvuga lüüa ümber kõik märgid või koguda kindla arvu punkte? Pallide täpsusvise on haarav võistlusmäng, mis sobib hästi lõbusaks ajaviiteks koos perega.

Õuemäng Suur Doomino puidust

Tegemist on mänguga, mida kõik teavad - aga see on hiigelsuur! Mängi seda vahvat mängu õues või toas, kus aga meeldib! Valmistatud kvaliteetsest puidust, 28 nuppu.

Õuemäng Suur maailmamemoriin

Sega kaardid ja aseta pildiga pool allapoole, nt 5x6 skeemi alusel üksteise kõrvale. Kaarte pöörates ürita kokku saada samadest riigilippudest koosnevad paarid. Tegemist on mänguga, mis arendab mõtlemist ning selgitab välja, kellel seltskonnas on parim mälu. Võidab see, kes kogub enim paare. Komplektis on 15 paari erinevate riikide pilte.

Õuemäng Täpsuslaskmine kummiga

Kummipaelte laskmine pole iial nii lõbus olnud kui nüüd selle puust kummipaela püssiga. Kui veepüsside jaoks on veel natukene vara, siis see sobib praeguse ilmaga ideaalselt!

Õuemäng Yatzy Winnie Puhh

Tuntud täringumäng, mida mängitakse viie täringuga. Mängu eesmärgiks on saada võimalikult palju mängulehel märgitud numbrikombinatsioone. Võitja on mängija, kes peale mängulehe täitmist on saanud kõrgeima punktisumma.

Toredat avastamist!

Copy
Tagasi üles