Elusuuruses ideaalne kaaslane – seksnukk naise asemel

Hot Lips
Copy
Foto: Shutterstock

Igaühele pole antud õnne jagada oma elu ühel või teisel põhjusel isikliku tüdruksõbra või naisega, kuid tahtmine seksi järele on igal tervel mehel. Räägitakse, et kui mees ei mõtle seksile kaks kuni kolm korda tunnis pole ta päris terve. Eesti mehed, kel kaaslast pole, on viimase kümne aastaga muutunud julgemaks ning koju tuuakse vaikiv, kuid igati rahuldus pakkuv kaaslane.

Hot Lips juhatuse liige Timo Majuri räägib, et seksnukkude müük on viimase dekaadiga tõusnud viis korda. Ta märgib, et kui realistlike seksnukkude hinnad oleksid soodsamad, jõuaksid need isegi rohkematesse kodudesse. Kõige enam ostetakse praegu nukke, mille hinnaklass jääb alla 30 euro. Ostjateks on 20 – 70aastased ehk igas vanuses mehed ja ka naised.

Tõusvaks trendiks on kujunemas elusuuruses seksnukud, mis pakuvad realistlikku naudingut. Need neiud ei ütle kunagi „EI“ ning on valmis kaasa tulema iga fantaasiaga. Kõrged standardid lubavad neid kasutada kõikvõimalikes poosides, sest nende armuavad on sensuaalse tekstuuriga, et pakkuda ülimat naudingut. Neid on võimalik ka vastavalt soovile riietada. Majuri toob välja, et peamiselt ostavad selliseid nukke juba elukogenud mehed vanuses 40+, ning kuna elutruu seksnukk on üsna kallis lõbu tasub tema sõnul eelnevalt mõelda oma maitse-eelistuste peale, et väljavalitu pakuks rõõmu kauemaks. „Hot Lipsi realistlikud seksnukud on materjali ja tehniliste omaduste poolest küll sarnased, kuid välimuselt siiski erinevad. Osa neist on eriti saleda vormiga, osa pehmemate vormidega, teine blond ja kolmas brünett. Seksnukku tuleb valida nagu päris naist - näo ja keha järgi,“ õpetab Majuri. Sel aastal peaks Hot Lips poodi jõudma ka rääkiv seksnukk. Rääkivad masturbaatorid on seal juba olemas.

Täispuhutavaid nukke tellitakse peamiselt läbi neti ning Majuri kinnitab, et kulleriga tellides ei tea keegi kolmas paki sisu, kuna kõik on pakitud neutraalselt ja diskreetselt nii, et kuskil pole mainitud Hot Lips kaubamaja. Suuremaid ja kallimaid nukke käiakse tema sõnul siiski poest ostmas, kuigi ka neid on võimalik koju tellida. Ka suured seksnukud on pakitud neutraalsetesse kastidesse. Kusjuures suurte nukkude tarne on tasuta.

Hot Lips seksnukkude valikuga on võimalik tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles