Edukad jäävad prognoosidega jänni

Priit Pullerits
Copy
Kuna viirusekriisi tagajärjed avalduvad suurfirmades alles kuu või kahe pärast, ei saa Tarmeko grupi ühe omaniku Jaak Niguli sõnul välistada, et selleks ajaks, mil suured tööandjad tõepoolest riigi tuge vajavad, on abiraha juba otsas. 
Kuna viirusekriisi tagajärjed avalduvad suurfirmades alles kuu või kahe pärast, ei saa Tarmeko grupi ühe omaniku Jaak Niguli sõnul välistada, et selleks ajaks, mil suured tööandjad tõepoolest riigi tuge vajavad, on abiraha juba otsas. Foto: Sille Annuk

Eesti suurte ettevõtete juhid pole veel töötajate saatuse kallale läinud, sest tõelised tagasilöögid tulevad alles kuu või kahe pärast.

Kaks suurt veoautot, lastiks tuhanded uksepiidad, sõitsid Eestist Prantsusmaale, aga kohale nad sinna ei jõudnud. Ootamatu kõne juhtidele peatas nende teekonna.

Ja sundis otsa ringi keerama.

Prantslased olid päevapealt, ilma mingi eelhoiatuseta, tellimuse Eestist katkestanud. Sest koroonaviiruse leviku tõttu ei ilmunud sealsed inimesed enam tööle. Polnud kedagi, kes oleks kauba maha laadinud, nendib 800 töötajaga Combiwoodi grupi juhatuse liige Margus Kohava.

Uksepiidad tuli Eestisse tagasi tuua ja lattu panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles