Siseministeerium maksab juhtidele kopsaka preemia (11)

Karel Reisenbuk
, reporter/päevatoimetaja
Copy
Päästeameti peadirektorit Kuno Tammearu (paremal) premeerib siseminister Mart Helme 3300 euroga tulemusnäitajate saavutamise ja päästeameti kui unistuste tööandja tutvustamise eest.
Päästeameti peadirektorit Kuno Tammearu (paremal) premeerib siseminister Mart Helme 3300 euroga tulemusnäitajate saavutamise ja päästeameti kui unistuste tööandja tutvustamise eest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Samal ajal kui kogu Eesti maadleb kokku kukkuva majandusega ning tööandjad on sunnitud töötajaid koondama ja nende palka oluliselt kärpima, maksab siseministeerium oma allasutuste juhtidele kopsaka preemia.

Nii võibki leida siseministeeriumi avalikust dokumendiregistrist siseminister Mart Helme (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond) 31. märtsil allkirjastatud käskkirjad, millega määratakse tulemusliku töö eest kokku 10 900 eurot preemiaid.

Preemia saavad päästeameti peadirektor Kuno Tammearu, politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, sisekaitseakadeemia rektor Marek Link ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse direktor Ragner Paevere.

Päästeameti peadirektorile Kuno Tammearule maksab ministeerium ühekordse preemiana 3300 eurot ametile seatud tulemusnäitajate saavutamise ja päästeameti kui unistuste tööandja tutvustamise eest.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles