Utria dessandi katkestas kaks võistkonda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaitseliidu, Vaivara valla ja ERNA Seltsi korraldatud talvise kaugluurevõistluse Utria dessant 2012 on katkestanud kaitseliidu Harju maleva Männiku malevkond ja kaitseliidu Saaremaa naised.

Kolmeliikmelistena on rajal Kaitseliidu Harju Maleva I võistkond ja Kõrgema Sõjakooli esindus.

Öösel alanud võistluse jooksul on osalejail selja taga kaardiülesande lahendamine, laskevõistlus automaadist ja püstolist, nutikust ja meeskonnatööd nõudev ning erinevate relvade tundmist nõudvad jõuproovid.

Tänase öö jooksul tuleb võistkondadel läbida veel kaks kontrollpunkti, hommikutundidel veel kolmaski ning esimene võistkond alustab dessandi lõpujooksu laupäeva hommikul kell 9.20.

Võistluse viimasele katsumusele võivad Sinimäe põhikooli staadionil kaasa elada kõik huvilised, keda naiskodukaitse kostitab ka sõdurisupiga. Kaitseliit ja Vaivara vald mälestavad 1919.a. Vabadussõjas korraldatud dessanti mälestushetke ja pärgade panemisega Utria dessandi ausamba jalamile homme kell 15.

Võistluste pidulik lõpetamine ja autasustamine toimub aga kell 16.00 Sinimäe Põhikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles