Eaka taksojuhi peksjat karistati tingimisi vangistusega

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso.
Takso. Foto: SCANPIX

Kohus mõistis tingimisi vangistuse mehele, kes tungis möödunud aasta oktoobris Kuressaares kallale 71-aastasele taksojuhile ja peksis teda jõhkralt näkku.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja tunnistas 26-aastase Madis Koho vägivallatsemises süüdi ning karistas teda aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega tingimisi kaheaastase katseajaga, kirjutab Meie Maa.

Koho tungis 21. oktoobri hilisõhtul Kuressaares Suve 1 maja juures sinna tellitud taksos kallale 71-aastasele taksojuhile, pekstes teda rusikate ning peaga näkku. Haiglasse sõitnud taksojuhil tuvastati verevalumid ja ninaluu murd. Peksmise käigus lõhkus Koho taksojuhi prillid.

Taksojuhi sõnul algas kõik sellest, et purjus klient soovis jalgratast taksosse panna. Kui taksojuht selgitas, et ratta jaoks autos ruumi pole, hakkas mees teda peksma. Koho helistas hiljem taksojuhile ning palus tema käest vabandust. Mees ise peksmisest midagi ei mäletanud, kuna oli purjus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles