Mida kinkida emale emadepäevaks?

Kaup24
Copy
Foto: Shutterstock

Emadepäev on varsti käes ning on aeg avaldada tänu ja näidata, et hoolime oma emast. Selleks võivad olla nii suured kui ka väikesed kingid, kuid eelkõige tasuks kinki valida selle järgi, mis on sinu ema jaoks oluline. Samuti tasub eriolukorra tõttu kingitus leida läbi veebipoodide ning saata pakiautomaadiga või kulleriga. Siin on paar näidet, mida võiksid läbi e-poe oma emale emadepäevaks kinkida.

 

Kosmeetika

Iga naine tahab ilus välja näha, mistõttu on kosmeetika alati igale naisele hea kink. Huulepulgad, huuleläiked, lauvärvid, jumestuskreemid - valida on võimalik mitmete toodete seast. Küll aga tasub teada, kui palju sinu ema jumestust kannab. Kui su ema eelistab pigem naturaalne olla, tasub eelistada naturaalsemaid toone. Kui sinu emale aga meeldib end aeg-ajalt üles lüüa, tasub mõelda ka julgemate toonide ja vahendite peale.

Shutterstock

Näo- ja juuksehooldustooted

Me teame, et meie nahk ei püsi elu lõpuni noor ja ilus, mistõttu on emadele näohooldus eriti oluline. Vananemisvastased kreemid, õlid, toonikud, maskid, seerumid - kõik need vahendid aitavad hoida ja kaitsta näonahka keskkonnategurite eest, mis võivad tekitada nahale kortse. Samuti ei tohiks jätta tähelepanuta juuksed - ilusad ja volüümikad juuksed tekitavad hetkega noorema välimuse. Kui sa ei oska nende seast valida, tasub hoopiski mõelda komplekti peale, mis tagab kõik vajalikud vahendid.

Parfüüm

Nii nagu kosmeetikaga meeldib igale naisele hästi lõhnata, mistõttu on see kingitus ka lollikindel. Kui sa tead, mis on sinu ema lemmik lõhnaõli, siis üllata teda sellega. Kui sa aga pole kindel, üllata teda millegagi, mis võiks talle meeldida - esmalt tasub kindlasti ema käest uurida, mis lõhnad talle meeldivad ehk kas pigem magusad, puuviljased lõhnad jne. Seda tasub teha ettevaatlikult - sa ju siiski soovid teda kingitusega üllatada. Erinevate lõhnade ja nende hinnangutega saad tutvuda siit.

Shutterstock

Köögitarvikud

Kui sinu emale meeldib kokata, on hea viis teda üllatada just köögitarvikutega. Selleks mõtle läbi, mis köögitarvikud tema köögist puudu võiksid olla, mis muudaksid kogu söögitegemise protsessi tema jaoks lihtsamaks ja mugavamaks. On selleks blender, köögikombain, saumikser, köögikaal, nugade komplekt, lauanõud või muud tarvikud?

Shutterstock

Aktiivsuskell

Sport ja tervis muutub ajaga aina olulisemaks, mistõttu oleks mõistlik ka oma sportlikel saavutustel pilk peal hoida. Kui sinu ema armastab pikki jalutuskäike, hommikutel teha jooksuringe või on üleüldiselt sportlikult aktiivne, siis tasub soetada talle kell, mis hoiab teda nii sammude kui ka kaloritega kursis. Isegi kui sinu ema ei ole niivõrd sportlikult aktiivne, kuid armastab uudsust ja olla oma nutiseadme teadetega olla kursis ka siis, kui telefoni lähedal pole, sobib talle nutikell ideaalselt. Disaine ja valikuid on mitmeid, millega saad tutvuda lähemalt näiteks Kaup24 veebipoest.

Raamat

Praeguses eriolukorras oleme sunnitud veetma palju aega kodus, mistõttu on meil ka üsna palju vaba aega. Seepärast on igati hea mõte kinkida oma emale raamat. Selleks aga peaksid aimama, millised raamatud sinu emale võiksid meeldida - on selleks ilukirjandus, autobiograafiad, hariduslikud jne. Kui oled ema öökapi peal mõnda raamatut märganud, siis annab see kindlasti aimu, mis raamatutest ta huvitatud on. Kui mitte, võid seda proovida jutu käigus küsida.

Aksessuaarid

Erinevad ehted on kindlasti paljude naiste lemmikud. Kui sinu ema pole suur ehete kandja, võid kinkida midagi tagasihoidlikku - näiteks kuldne või hõbedane peenike kaelakett,väikesed kõrvarõngad või armas käekett. Selleks peaksid teadma, kas sinu ema eelistab pigem tagasihoidlikke või uhkemaid ehteid, kas kulda või hõbedat ning kas eelkõige kõrvarõngaid, kaelakette või käevõrusid. Kui soovid kinkida hoopis midagi praktilisemat, siis sobivad hästi ka päikeseprillid, õhukesed sallid, mütsid, kotid jne.

Shutterstock

Hommikumantel või pidžaama

Siidine ja pehme hommikumantel võiks olla olemas igal emal, mida peale mõnusat und peale visata, et hommikut tee- või kohvitassi kõrval alustada. Või kui sinu emal pole veel pidžaamat, siis oleks nüüd hea võimalus see talle kinkida. Siinkohal pole üleliia aimata vaja - tuleb vaid leida õige suurus, värv ja materjal, mis sinu emale võiks sobida.

Joogamatt

Praegune eriolukord võib tekitada inimestes üsna palju stressi. Selle maandamiseks aitab hästi mediteerimine ja jooga. Kui sinu ema on sellega varasemalt tegelenud, on joogamatt talle kindlasti suurepärane kingitus. Kui aga ei ole, siis nüüd on hea aeg sellega alustada, eriti kui kodus on palju vaba aega. Kindlasti ära unusta siinkohal ka teda juhendada - anna soovitusi, aita leida õppevideosi jne.

Head valimist!

 

Copy
Tagasi üles