Ei tohi alla anda! Narva kohvik hoiab endal kriisi kiuste elu sees

Jekaterina Minkova
Copy
Kohvik loobus à la carte-menüüst ning teeb peamiselt suppe ja kotlette.
Kohvik loobus à la carte-menüüst ning teeb peamiselt suppe ja kotlette. Foto: Erakogu

Narva kolledži kohvik Muna, mis on aastate jooksul selle juhatajale Bronislava Pupkevitšile teiseks koduks saanud, on paljude narvakate, turistide ja isegi presidendi meeliskoht. Reisiportaali TripAdvisor hinnangul vähenesid Narva ühe parima kohviku tellimused eriolukorras ligi 20 korda, kuid alla andma pole valmis ükski töötaja.

«Ma tahtsin endale alati väikest kohvikut, kus ma oleksin selline helge pereema,» ütleb 40-aastane Pupkevitš, kes töötas varem Eesti Energias juhtival ametikohal. Neli aastat tagasi Muna kohvikust toitu tellides märkas ta töökuulutust. Kuigi otsiti tugevat meest peoteeninduse peale, otsustas ta end juhatajaks pakkuda ja jättis visiitkaardi. Järgmisel päeval tuli kõne ja seejärel kohtumine.

«Tol ajal oli kaks omanikku. Üks vaatas mu elulookirjeldust ja ütles teisele, et ma olen peast segi – tavaline valgekrae, kes ei jaga toitlustusest mõhkugi,» muigab Pupkevitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles