POSTIMEHE ARVUSTUS ERRi uus portaal Jupiter: särav, üksikute plekkidega

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Jupiteri suurim voorus, eriti teiste ERRi veebiteenustega võrreldes, on lihtne ja hõlpsasti kasutatav ülesehitus.
 
Jupiteri suurim voorus, eriti teiste ERRi veebiteenustega võrreldes, on lihtne ja hõlpsasti kasutatav ülesehitus.  Foto: Kuvatõmmis

Uus ERRi järelvaatamis/kuulamisteenus Jupiter päästab meid senistest üpris kasutajavaenulikest ning segastest ERRi kanalite kodulehtedest, kus disaineri loomepalang on tapnud igasuguse kasutamismugavuse. Jupiter on kaasaegse lihtsa kujunduse ning põhjaliku otsinguga veebiteenus, mida on lust kasutada.

Sisu paistab esimesel tiirul rikkalik, pakkudes peale omatoodetud lavastuslike ja publitsistikasaadete üsna palju välismaalt sisse ostetud ning päris kvaliteetset filmi- ning sarjakraami. Liikuva pildi kõrval leiab Jupiteri audiorubriigist ka rikkaliku valiku raadiosaateid, aga õnneks seob neid kategooriaid ühine otsing. Jupiteri saab kasutada veebilehitsejas; nutiseadmete ja -telerite jaoks äppi ei ole. Seetõttu ei kuvata ka esituse kontrollnuppe nutiseadme lukustusekraanile, millest on kahju.

Teenus on kõigile tasuta, konto loomine ja ausõna andmine, et olete Eesti kodanik, on nõutav selleks, et saaksite ERRi sisu nautida ka geoblokeeringu taha jäävates Euroopa riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles