Kurda, kiida-kiida, kurda, küsi-küsi (3)

Copy
ASi Tallink Grupp nõukogu liige Ain Hanschmidt Tallinna sadama D-terminalis koroonakriisi tõttu jõude seisva Silja Europa juures.
ASi Tallink Grupp nõukogu liige Ain Hanschmidt Tallinna sadama D-terminalis koroonakriisi tõttu jõude seisva Silja Europa juures. Foto: Andres Haabu

Mida suurem käive, seda kõrgemad panused. «Ettevõtlus on nagu jalgrattasõit, seisma ei tohi jääda, muidu kukud. Praegu saame natukene veel vändata,» ütleb Tallinki suurosanik ja nõukogu liige Ain Hanschmidt, kui on oma kuldsest Audist välja astunud.

Miks tähistab hiina keeles sama sõna nii ohtu kui ka võimalust, teavad praegu ilmselt kõige paremini just ettevõtjad. Kõik nad saavad kriisis pihta ja majanduses on nullseis. Ränga töö ja hea õnnega on võimalik raskest olukorrast välja sipelda või lausa jõujooned enda kasuks ümber mängida.

Tallinna sadamas kai ääres seisvate ristluslaevade kõrval antud pooletunnises intervjuus mängib Tallinki suur­osanik Ain Hanschmidt Postimehele maha laenuküsimise pitching’u ehk Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kodulehel toodud definitsiooni järgi «lühikese ja lööva äriidee esitluse» kurda-kiida-küsi-vormis.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles