Ülevaade Millal võiks Euroopas taas suurt jalgpalli näha? (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Tõesti, tabalukus staadion polnudki kirjanduslik liialdus. Kui Inglismaal peakski klubid tänavusel hooajal veel vutimurule naasma, siis publikule jäävad tribüünid igal juhul suletuks.
Tõesti, tabalukus staadion polnudki kirjanduslik liialdus. Kui Inglismaal peakski klubid tänavusel hooajal veel vutimurule naasma, siis publikule jäävad tribüünid igal juhul suletuks. Foto: AFP/SCANPIX

Raha paneb rattad käima. Ja kuna spordimaastikul ringleb enim mammonat jalgpallis, pole mingi ime, et just vutiliigade taasalustamine on praegu Euroopas üks kuumemaid sporditeemasid. Postimees tegi ringi peale Vana Maailma viiele suuremale tšempionaadile (Inglismaa, Saksamaa, Itaalia, Hispaania ja Prantsusmaa), et näha, kui lähedal või kaugel keegi oma asjaajamistega on.

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) on palunud kõigil liikmetel saata neile 25. maiks oma edasine tegevuskava: kui liigaga soovitakse jätkata, siis mis kuupäevadel mängudega taasalustatakse ja millises formaadis seda tehakse. Ainsaks piiranguks on UEFA seadnud, et igal juhul tuleb vutiasjadega ühel pool olla 2. augustiks, sest siis alustavad nad uue eurohooaja planeerimist. Kui liiga jäetakse aga pooleli, peavad Euroopasse pääsejad selged olema samamoodi 25. maiks.

Inglismaa

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles