Politsei leidis koos beebiga Tallinnas kadunud 29-aastase Jekaterina

Copy
Ema lapsega. Pilt on ilustreeriv.
Ema lapsega. Pilt on ilustreeriv. Foto: TYRONE SIU/REUTERS/Scanpix Baltics

Politsei palus seitsmendal mail abi viimati Lasnamäel nähtud 29-aastase Jekaterina ja tema ühekuuse lapse asukoha väljaselgitamisel. Täna, 11. mail leiti Jekaterina Kohtla-Järvelt.

«Tänu tähelepanelikule inimesele on Jekaterina koos lapsega leitud. Inimene, kes nägi politsei teadet Jekaterina ja lapse otsingutest märkas kirjeldusele vastavat naist Kohtla-Järvel ja andis sellest politseile teada,» ütles PPA pressiesindaja. «Vihjet kontrollides selgus, et tegemist oligi Jekaterinaga ning kiirabi kontrollis üle ka lapse tervisliku seisundi,» lausus ta, täiendades, et nii ema kui ka lapsega on kõik korras. 

Jekaterina lahkus 5. mai keskpäeval Mustamäel asuvast terviseasutusest ning viimati nähti teda eile Lasnamäel. Naine viibib tõenäoliselt koos oma lapsega. Jekaterina võib vajada kõrvalist abi.

Politsei on kontrollinud naise elukohta ja temaga seotud teisi aadresse, kuid pole tema asukohta tuvastanud.

Lääne-Harju valla noorsoopolitseinik Liina Soodla sõnul on politsei korduvalt kontrollinud erinevaid Jekaterinaga seonduvaid aadresse, kuid pole naist ega last seni leidnud. Politsei jätkab tema võimalike viibimiskohtade kontrollimist.

Jekaterina võib ringi liikuda Lasnamäel, Klooga või Ämari piirkonnas. Ta võib kasutada rohelist ja beeži värvi ning musta käepidemega lapsevankrit.

Politsei palub kõigil, kes on Jekaterinat alates eile lõunast näinud, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles