Spordiklubist autopesuni - vaata, millised põnevad teenused on Avalas!

Kaamos
Copy
Foto: Avala

Avala ärikvartal on tervik, kus kohtuvad kõigi mugavustega büroopinnad ja teenused, mis hõlpsustavad tööpäeva ja hoiavad igapäevaselt kokku väärtuslikku aega. Olgu selleks 24/7 avatud spordiklubi, autopesula, pakiautomaat või kontori kõrval asuv tervislik lõunarestoran.

Spordiklubi on alati avatud

Võimalus minna enne või peale tööd trenni on oluline, et hoida vaim ja keha värskena. Tõeliseks luksuseks on aga spordiklubi kohe kontori kõrval: sellega võib igapäevaselt hoida kokku rohkem kui tunni enda väärtuslikku aega, sest trenni võib ajastada hetkele, mil tavapäraselt tuleks tipptunnil ummikutes kulgeda.

Avalas on selle kõige peale mõeldud: kvartalis avab uksed 24-7fitness.ee spordiklubi, mis on lahti 24 tundi ööpäevas ja 365 päeva aastas - isegi riigipühadel ja südaöösel. See annab võimaluse minna trenni ükskõik mis ajal sõltumata enda päevagraafikust. Spordiklubi uksed on kogu aeg avatud, sissepääsemiseks on vaja on alla laadida kas spordiklubi mobiiliäpp või kasutada kliendikaarti.

24-7fitness.ee spordiklubi juhataja Andrus Murumetsa sõnul tuleb Avalasse nende üks esinduslikumaid klubisid, mis hakkab asuma kolmel korrusel. Esimesele korrusele tuleb 30 kohaline rühmatreeningu saal ning teisele ja kolmandale korrusele jõusaalid ja riietusruumid. Spordiklubil on kogupinda üle 1000 ruutmeetri ja seal leiab endale tegevust ka kõige nõudlikum trennisõber.

Lõunasöök kvartalist lahkumata

Avala kvartalis avab enda uksed lõunarestoran Mets, mis on inspiratsiooni saanud Eesti loodusest: nii nagu looduses vahetuvad aastaajad on seda ka tunda Lõunarestorani Metsa pakutavas menüüs.

Mets pakub Avala kvartali töötajatele ja külalistele vaheldusrikast ja tervislikku hommiku- ja lõunamenüüd. Restorani arendusjuhi Tiiu Koppelmanni sõnul on menüü valikus kõigile teada-tuntud klassikalised kodused toidud, mida rikastavad teemapäevad ja maailmaköök, mis on kohandatud kohalike maitsetega arvestades. Mõistagi pole valikust puudu ka taime- kui vegantoidud.

Koppelmann toonitab, et  olulisel kohal on restoranis päeva alustamiseks tervislik hommikusöök. Hommikusöögi valikusse kuuluvad puder, erinevad munatooted, kuumad võileivad, värsked pagaritooted ja mahlad.

Kiiremal päeval on aga võimalik kaasa haarata salat, võileib, smuuti või magustoit. Samuti on võimalik restoranist tellida toitlustus Avalas asuvasse kontorisse näiteks konverentsideks või nõupidamisteks.

Pakiautomaadist autopesuni

Avalas on läbi mõeldud kõik teisedki teenused, et nende abil hoida kokku kvartalis töötavate inimeste aega ja muuta igapäevaelu kontoris võimalikult ladusaks. Näiteks leiab Avalast pakiautomaadid, mille abil saab kõik olulised pakid tellida otse kontorisse. Parkimismajja on aga planeeritud autopesula ja hooajaline rehvivahetus - nii saab autoga seotud teenuseid kasutada tööpäeva vältel ilma, et selleks oleks ekstra vaja kuhugi sõita. Elektriauto omanikud saavad aga laadida enda autot Avala parkimismajas.

Soovid Avala ärikvartali kohta rohkem infot? Vaata lisa Avala.eu 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles