Raskes joobes Eesti juht sõitis Saksamaal politsei silme all kraavi (4)

Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Marc Gruber / imago images / 7aktuell / Scanpix

Raskes joobes Eestist pärit mees sõitis esmaspäeva õhtul Saksamaal Berliinis Schönefeldi lennujaama lähedal oma sõiduautoga teelt välja kraavi. Kontrollimisel selgus, et mehel puudus juhtimisõigus, ta autole olid paigaldatud varastatud numbrimärgid ning autos viibis tagaotsitavaks kuulutatud Poola kodanik.

Rutiinse kontrolliga tegelenud politseipatrull andis esmaspäeval kell 16.30 Volkswagenile peatumismärguande. Juht keeras politseinikke nähes auto paremale, sõitis teelt välja kraavi ja paiskus ümber, kirjutab Niederlausitz Aktuell. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Politseinikud lasid silmnähtavate joobetunnustega 55-aastasel Eestist pärit mehel puhuda alkomeetrisse, mis näitas 2,16-promillist joovet. Mehe juhiluba ei saanud politseinikud hoiule võtta, kuna tal see dokument puudus.

Sõidukit kontrollides selgus, et Volkswagenil olid numbrimärgid, mille kohta oli juba 2018 aastal politseile teatatud, et need varastati ühelt Renault’ sõidukilt.

Kaassõitja dokumente kontrollides selgus, et tegemist on 49-aastase Poola kodanikuga, kes on Saksamaal kuulutatud tagaotsitavaks.

Politseinikud pidasid mõlemad mehed kinni ja neil tuleb nüüd astuda kohtu ette.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles