Uus eeskiri sunnib autoomaniku lund rookima (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Järgmisel talvel enam nii ei saa – heakorratööd takistava auto omanik peab koristama lume ja jää sõiduki ümbert ühe meetri raadiuses.
Järgmisel talvel enam nii ei saa – heakorratööd takistava auto omanik peab koristama lume ja jää sõiduki ümbert ühe meetri raadiuses. Foto: Peeter Langovits

Linnavolikogu võttis eile vastu Tallinna uue heakorraeeskirja, mis muuhulgas sunnib lumekoristust takistava auto omanikku lund rookima ning lubab kasvatada muru kõrgemaks kui 15 sentimeetrit. Uus kord hakkab kehtima juunis.

Abilinnapea Kalle Klandorfi (KE) sõnul täpsustati uues eeskirjas linna ametiasutuste kohustusi ning võeti arvesse ka see, et mullu liideti Tallinna keskkonnaamet kommunaalametiga.

«Uue eeskirja kohaselt on mänguväljakute ja koerte jalutusväljakute hooldamine tehtud linnaosavalitsuse kohustuseks. Samamoodi monumentaalkunsti korrashoid, ning väikevormide paigaldamine tuleb kooskõlastada linnavara valitsejaga ning tagada heakord kuue meetri raadiuses objektist,» rääkis Klandorf linnavolikogu istungil.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles