Estraveli juht: jõudsime ajaloolisse äärmusesse

Copy
Koroonakriis on andnud raske hoobi lennundusele. Anne Samlik usub, et lende hakkab olema vähem ja lennupileti hind võib tõusta umbes viiendiku võrra, kuid loodab, et lennukis ei kehtestata nõuet keskmine iste tühjaks jätta. 
Koroonakriis on andnud raske hoobi lennundusele. Anne Samlik usub, et lende hakkab olema vähem ja lennupileti hind võib tõusta umbes viiendiku võrra, kuid loodab, et lennukis ei kehtestata nõuet keskmine iste tühjaks jätta. Foto: Christoph Hardt Via Www.imago-images.de/imago Images/future Image/Scanpix

Reisifirma Estravel juht Anne Samlik tunnistab, et praegune kriis erineb varasematest, sest neile on sisuliselt peale pandud ettevõtluskeeld ja firmast endast ei sõltu mitte midagi.

Kuidas Estravelil kriisis läinud on?

Kriis saabus meile nii, et kui 27. veebruaril oli veel täiesti normaalne tööpäev ja käive, siis 28. veebruaril kukkus see 50 protsenti. Nüüd oleme jõudnud teise ajaloolisesse äärmusesse – aprillis oli meie käive negatiivne. Maksuamet ka imestas, kuidas see võimalik on, aga maksime klientidele rohkem raha tagasi, kui käivet tekkis. Aga olles turul juba 32 aastat, oleme näinud igasuguseid kriise ja karastunud. Kuid praegu on hoopis teistsugune keskkond, sest sisuliselt on meile peale pandud ettevõtluskeeld. Meist ei sõltu praegu mitte midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles