Karl Jakob Heina positiivne aasta Londoni Arsenalis

Copy
Karl Jakob Hein aitas Arsenali U23 meeskonna eurosarjas poolfinaali, kuid koroonaviiruse tõttu seda mängida ei saanudki.
Karl Jakob Hein aitas Arsenali U23 meeskonna eurosarjas poolfinaali, kuid koroonaviiruse tõttu seda mängida ei saanudki. Foto: Pricey Afcphoto/london Arsenal

Kahe Inglismaa pealinnas veedetud aastaga on 18-aastasest Karl Jakob Heinast saanud läbi ja lõhki Kahurimees – nii kutsuvad fännid Londoni Arsenali. Ta nuusutab regulaarselt esindusmeeskonna õhku, kuid suure eesmärgi täitmiseks – Euroopa tippliigas platsile pääseda – tuleb veel kõvasti vaeva näha.

Tunamullu Londonisse kolinud Hein oli lõppenud hooajal Arsenali duubelmeeskonna esiväravavaht ehk klubi puurilukkude hierarhia neljas mees. U23 liigas sai ta kirja 11 kohtumist ja tegi Premier League International Cupil kaasa kõik neli matši. Koroonaviiruse tõttu kuulutati mõlemad võistlussarjad 1. mail enneaegselt lõppenuks.

See oli valus, eriti just Inglismaa jalgpalliliidu korraldatavat International Cupi silmas pidades. Turniiril mängisid 12 Inglismaa ja 12 Euroopa tippklubi noorteakadeemiat. Arsenal tagas vahetult enne pandeemiat 4:3 võiduga Monaco üle endale koha poolfinaalis ning mängijatele oli see suur võimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles