Lümico voldik- ja liuguksed säästavad ruumi

Copy
Foto: Lümico OÜ

Iga kodu on eriline esitades aina uusi väljakutseid ja nõudmisi ettevõtetele, kes tegelevad uste ja akende tootmisega. Samuti on nõudlikumaks muutunud kliendid, kes vajavad toodete funktsionaalsusele juurde ka disaini nüansse. Seda kõike on võimelised pakkuma aina enam populaarsust koguvad puidust ja alumiiniumist voldik- ja liuguksed. Lümico OÜ toob välja 8 põhjust, miks tasub valida neid tavauste asemel.

1. Voldikuks sobib ebastandardse ava täiteks

Voldikuksed, nii sisse kui väljapoole avatavad, sobivad koju, kontorisse või kohvikusse, kus uksega on vaja eraldada standardsest suuremaid või väiksemaid avasid. Uksed valmivad täpselt klientide soovide ja mõõtude järgi.

2. Voldik- ja liuguksed võtavad vähe ruumi

Voldikuksi saab kokku klappida vastavalt ruumi eripärale ja soovile – kõik ühte serva või osa ühele, osa teisele poole. Kokku klapituna võtavad modernsed voldikuksed väga vähe ruumi. Samuti säästavad ruumi liuguksed.

Foto: Lümico OÜ

3. Õueala ja tuba saab kergelt ühtseks suureks ruumiks sulandada 

Lümico tootevalikus on voldik- ja liuguksi, mis sobivad ideaalselt välitingimustesse. Nendega saab ilmastikutingimusi enda huvides ära kasutada ning väli- ja siseruumi vahelise barjääri peaaegu ära kaotada. Selline uks on suurepärane siseruumide (kodu, kohviku, restorani) ühendaja hooajaliselt kasutuses oleva terrassiga.

4. Rohkelt valgust

Liuguksed lasevad sisse rohkem naturaalset valgust, kui tavalised uksed või aknad. Samas on võimalik neid kasutada nii ühel kui teisel eesmärgil. Lümico pakub paralleelseid lükanduksi, millel on täiendav kaldventilatsiooni võimalus. Seda tüüpi lükanduks sobib kõige paremini väiksemate kuni 3,6 m avade jaoks.

Foto: Lümico OÜ

5. Suurendavad kinnisvara väärtust

Iga kodu visiitkaart on uks. Seetõttu annavad just liuguksed ja ka voldikuksed kinnisvarale juurde arhitektuurilist väärtust. Kartma ei pea ka uksetüüpide raame – need pole massiivsed ega riku maja üldmuljet.

6. Pikk eluiga

Alumiinim voldikuste ja liuguste eeldatav eluiga on ligikaudu 45 aastat ning need nõuavad minimaalset hooldust. Natuke enam nõuavad tähelepanu puituksed, kuid korraliku hoolduse korral on nende eluiga pikem kui inimese oma.

7. Hea sooja- ja helipidavus

Korralikud voldik- ja liuguksed tagavad ilmastikukindluse. Uksesüsteemidesse on võimalik paigaldada kahe- või kolmekordset klaaspaketti. Mõlemad variandid pakuvad ülimalt head soojapidavust sobides ideaalselt ka Põhjamaa kliimasse. Samuti aitavad uuenduslikud tehnilised lahendused suurendada helipidavust.

8. Sobivad pea igasuguse arhitektuuriga

Voldikuksi on võimalik tellida nii alumiiniumist kui puidust ning liguuksed saab teha lisaks veel ka PVC materjalist. Seega on valik võimalusterohke ning igaüks leiab omale sobiva vastavalt majale ja soovidele.  

Tutvu Lümico toodetega Tallinnas, Mustamäe tee 5C ja Tartus, Soola 3 ning internetis aadressil lumico.ee

Copy
Tagasi üles