Kas õnnemänguportaalide pakutavad tasuta keerutused on reaalsed?

Copy
Foto: Shutterstock

Eriolukorra ajal leidsid mitmed õnnemängusõbrad enda jaoks online õnnemänguportaalid, mis võivad tänu oma suurele mänguvalikule olla head alternatiivid, kui parasjagu füüsilist mängusaali külastada pole võimalik. Soodsa seadusandluse tõttu on Eestis loodud suurepärane aluspõhi kvaliteetsete mänguportaalide jaoks, mistõttu ongi tänaseks Maksu- ja Tolliamet andnud tegevusloa enam kui kümnele ettevõttele.

Tiheda konkurentsi tõttu pakuvad kasiinod aina ekstravagantsemaid boonuseid, mille abil leida uute mängijate poolehoid. Üks kõige tüüpilisemaid selliseid boonuseid on tasuta keerutused, mis on seotud populaarsete slotimängudega. Tasuta keerutused on alati kuulunud kasiinopakkumiste hulka, kuid vähemlevinud variandina on mõned mänguportaalid hakkanud pakkuma isegi selliseid mänguvoore, mille jaoks pole vaja teha omapoolset rahalist panust. Sisuliselt ongi selline boonus tasuta.

Mõistagi kõlab selline pakkumine liiga hea, et tõsi olla. Kas selline boonus võib tõesti olla reaalne või on tegemist omapärase viisiga, kuidas mängijaid lihtsalt peibutada?

Kuidas sissemakseta tasuta keerutused töötavad?

Sissemakseta tasuta keerutused töötavad üsna lihtsal põhimõttel. Kui tavaliselt saab kasutada erinevaid boonuseid üksnes pärast rahalise sissemakse tegemist, on sissemakseta spinnide põhimõte vastupidine: nende saamiseks ei pea oma raha üldse kasutama.

Kui see kõlab liialt hästi, siis tegelikult ei ole tegemist sugugi nii lillelise boonusega kui pealtnäha tundub. Sissemakseta boonused on mõeldud peaaegu alati ainult uutele mängijatele, kes avavad endale värske kasiinokonto. Kuna keerutused aktiveeritakse vaid ühele või mõnele mängule, on need saadaval kohe pärast konto kinnitamist, avades vastava mängu.

Kui keerutused on kasutatud, võib sama hästi jätkata mängimist kas võidetud rahaga või demoversioonis, kuid ise ei pea tegema mitte mingit rahalist kannet.

Tüüpiliselt ei anta korraga aga rohkem kui paarkümmend tasuta keerutust. Kuna tegemist on tervituskingitusega, on see mõeldud üksnes kasiinopoolseks heausumärgiks. Siiski annab pakkumine hea võimaluse portaaliga tutvumiseks enne, kui oma raha mängu panna.

Kontrolli tausta hoolikalt

Kõigile meeldib saada tasuta kingitusi, kuid kahjuks kasutavad seda levinud teadmist ka paljud portaalid, kus meelitatakse inimesi võltspakkumistega. Internetiavarustes leidub sadu veebilehti, kes reklaamivad niiöelda usaldusväärseid mängukohti ja nende pakkumisi, kuid reaalsuses ei ole tegemist muu kui lihtsalt ilusa jutuga, mille taga peituvad pettused.

Kui oled huvitatud tasuta keerutuste leidmisest, tuleb infoallikaid kontrollida eriti hoolsalt. Eestist leiab kümneid infoportaale, kus reklaamitakse Eesti tegevusloaga kasiinosid ning nende pakkumisi. Ükskõik, millisest portaalist pakkumiste kohta infot hankida, alati kehtib üks põhimõte: kasuta ainult selliseid boonuseid, mille pakkujaks on legitiimsed Eesti online kasiinod.

Kui sa pole kindel, kust leida litsentseeritud kasiinosid, tasub uurida infot Maksu- ja Tolliameti lehelt seaduslike hasartmängukorraldajate nimistut, kus avaldatakse ajakohane info.

Kasutustingimused on sinu sõbrad

Isegi, kui leiad Eestis litsentseeritud kasiino pakkumise sissemakseta tasuta keerutustele, ei tähenda see veel, et peaksid pakkumist kasutama. Iga kasiinoboonusega on seotud terve jada tingimusi, millega tutvumine võib tähendada erinevust toreda kogemuse ning ebameeldiva mälestuse vahel.

Enne pakkumise kasutamist peaksid otsima üles kasiinolehel olevad kasutustingimused, mis sätestavad boonuse aktiveerimise ja kasutamise tingimusi. Kõige tüüpilisemalt võid eest leida järgnevaid tingimusi:

  • Ajapiirang: ükski boonus ei kesta igavesti. Tasuta keerutused tuleb ära kasutada enamasti mõne päeva jooksul ning võimalikud võidud tuleb läbi mängida samuti teatud aja jooksul. Ajapiirangu ületamisel kaotavad keerutused või võidud kehtivuse ning neist jäädakse lihtsalt ilma.
  • Läbimängupiirang: see piirang on natuke keerulisem, kui samuti peaaegu alati olemas iga boonuse juures. Kui võidad tasuta keerutustega raha, tuleb see teatud kordi läbi panustada enne, kui rahasumma saaks reaalses rahas välja kanda. Tüüpiliselt on tasuta keerutuste läbimängimisnõue 10-25x vahemikus, mis tähendab, et 10-eurone võit tuleks läbi panustada 100-250 euro vääringus. Ehkki see võib tunduda suure summana, läheb arvesse iga panus, st ka iga panus, mis on tehtud võidusummade eest.
  • Väljamaksepiirang: kuigi tasuta keerutuste saamiseks ei pruugi olla sissemakse vajalik, ei saa sama öelda võitude väljamaksmise kohta. Mitmetel juhtudel on võimalik võidetud raha välja maksta ainult siis, kui oled teinud kontole vähemalt ühe sissemakse. Seejuures ei pruugi sobida ka kõik makseviisid – näiteks e-rahakottide maksed ei pruugi minna arvesse boonuste arvustuses.
  • Mängupiirang: sissemakseta tasuta keerutused on üldiselt mõeldud ainult ühe kindla mängu proovimiseks. Harvematel juhtudel võivad keerutused sobida mõnele erinevale mängule, mis on pärit samalt tootjalt. Kuna keerutuste näol on tegemist mänguvoorudega, on ka loogiline näha neid ainult ühe mängu juures. See aga tähendab, et mängukogemus võib olla võrdlemisi piiritletud, kuna korraga saab kogeda vaid ühte mängu ja sedagi väikeses koguses.

Kui oled aga olnud uudishimulik online kasiinode suhtes, võivad tasuta keerutused olla hea viis, kuidas tutvuda portaali olemusega. Sissemakseta tasuta keerutuste suurim miinus on nende piiritletus, eriti koguse ja mitmete tingimuste tõttu, kuid karmid tingimused on paika pandud eelkõige turvalisuse mõttes. On selge, et ükski õnnemänguportaal ei saa lubada uutele mängijatele sadu tasuta keerutusi ilma igasuguste tingimusteta.

Miinuste kõrval on aga väga palju võita, kuna mängija ei pea tegelikult kunagi tegema sissemakset, kui pole selleks soovi. Isegi, kui saad korraga paarkümmend keerutust, saab nö maitse suhu sellest, kuidas kasiinomängud reaalselt töötavad.

Kas sissemakseta tasuta keerutused on liiga head, et tõsi olla? Ei, kindlasti mitte. Tegemist on sisuliselt kasiinoportaali viisiga end reklaamida ja leida uusi kliente. Usaldusväärse boonuse leidmiseks veendu, et kasutad litsentseeritud kasiino boonust ning oled tutvunud kõikide tingimustega. Niimoodi tegutsedes saab vabalt nautida tasuta saadud keerutusi ning tutvuda kasiinoga turvaliselt.

Copy
Tagasi üles