Linn otsib sadama trammiliini projekteerijat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Trammitee ehitamine pole midagi enneolematut või ülearu keerulist, aga tööd on sellest hoolimata palju, sest põhimõtteliselt tuleb muuta kõigi nende tänavate liikluslahendust, mida uus trammiliin läbib.
Trammitee ehitamine pole midagi enneolematut või ülearu keerulist, aga tööd on sellest hoolimata palju, sest põhimõtteliselt tuleb muuta kõigi nende tänavate liikluslahendust, mida uus trammiliin läbib. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna linnavalitsus kiitis eile heaks lennujaama ja Vanasadamat ühendava trammiliini projekteerimishanke alusdokumendid ning lähiajal kuulutatakse hange välja.

«Kuna teade tuleb avaldada ka Euroopa Liidu Teatajas, siis pigem järgmise nädalal esimesel poolel,» ütles kommunaalameti juhataja Ain Valdmann hanke avaldamise kohta.

Tema hinnangul peaks kõiki seadusega ettenähtud ooteperioode ja võimalikke vaidlustusi arvesse võttes hiljemalt tänavu septembri alguses olema hanke võitjaga leping sõlmitud. Hanke dokumentides on kirjas, et projekteerimistöö tuleb ära teha 14 kuu jooksul, nii et järgmise aasta novembri alguses peaks eelprojekt valmis olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles