Väsinud sõnajalaõie otsimisest? Otsi magamistoast!

Kaup24
Copy
Foto: Shutterstock

Jaaniöö on kõige valgem öö aastas ning nagu vana uskumus ütleb, on see ideaalne aeg leida metsast haruldane sõnajalaõis, mis puhkeb kord aastas ning toob leidjale rikkuse ja õnne. Küll aga ei pea õnnetunne jääma metsa, kust sõnajalaõit ei pruugigi leida - too hoopis õnn ja põnevus magamistuppa ise koos erinevate seksmänguasjade ja muude lahendustega, mis kindlasti Sinu kallimale meeldivad.

Sekspesu

Kui soovid oma kallimat üllatada ning teda panna Sind ihaldama veelgi rohkem, siis sekspesu on õrritav viis, kuidas oma partnerile muljet avaldada. Olgu selleks erootiline pesukomplekt, sukad, korsetid või muu - Sina valid, kuidas soovid oma partnerit end ihaldama panna. Pea meeles, et sekspesu ei pea olema ainult naisele - tee oma kaaslasele kingitus ning paku ka temal selga panna midagi seksikat ja erutavat, mis muudab eelmängu põnevaks ka Sinu jaoks.

Foto: Shutterstock

Loomingulised voodimängud

Kui soovid voodis asju muuta vürtsikamaks, siis rollimängud on üks viisidest kuidas seda teha. Jaaniööl on mitmeid traditsioone ja kombeid, mida saaksite tuua magamistuppa. Tooge taas ellu vanad traditsioonid näiteks kostüümide näol, otside voodist koos sõnajalaõit, kiitke üksteist õie leidmise eest jne. Arutage partneriga, millised seksmängud teid mõlemaid üles kütavad, kuidas saaksite mõlemad nautida seksi mängulist poolt ning seda just jaanipäeva teemalises võtmes.

Feromoonidega lõhnaõlid

Feromoonid on meie kehas looduslikult esinevad keemilised ained, mis läbi kehalõhnade aitavad Sul kaaslasele mõju avaldada ja kehadevahelisi signaale edastada. Kuigi on need ained meie kehas juba olemas, siis täiendava lisa annavad feromoonidega lõhnaõlid, mis aitavad Sind muuta kaaslase silmis veelgi vastupandamatuks. Lisaks, kellele ei meeldiks alati hästi lõhnata ja olla meeldiv kõigile? Feromoonidel on väidetav toime ka meie enesekindlusele, stressi leevendamisele, hirmu vähendamisele ja depressiooni ravimisele. Kindlasti tasub ise järgi proovida ning ise otsustada, kas see Sinu arvates toimib või mitte.

Erinevad libestid

Vahepeal võib eelmäng venida pikaks, mispärast on alati hea võtta kasutusele libesti. Alati ei pea piirduma tavapärase igava variandiga - katsetage erinevate lõhnade ja maitsetega libesteid, mis muudavad ka oraalseksi tunduvalt meeldivamaks. Stimuleerivad libestid pakuvad mõnu nii mehele kui ka naisele, mis on nahal ohutud ning mida katsetada erinevatel piirkondadel. Kui libestit parasjagu võtta ei ole, sobib kasutamiseks ka kookosõli, mis on olemas enamus majapidamistes.

Foto: Shutterstock

Massaažiõlid

Peale pingelist töönädalat on Sul võimalus aeg maha võtta ning nautida oma kaaslase seltsi. Iga õnneliku seksi aluseks on hea eelmäng, mille aitab tagada lõõgastav ja mõnus massaaž. Lisaks tagavad massaažiõlid ruumi mõnusad lõhnad ning toidavad keha kasulikke ainetega, mis on heaks aluseks romantilise õhkkonna loomisele. Nautige üksteise puudutusi ning aidake endal ja partneril lõõgastuda läbi massaaži, mida kindlasti te mõlemad vajate ja soovite.

Seksmänguasjad

Tooge magamistuppa vürtsi ning võtke jaaniööl appi erinevaid mänguasju. Olgu selleks peeniserõngad, anaaltapp, kliitoripump või võtke seltsi kasvõi seksnukk - valikuid on mitmeid. Erinevate seksleludega tutvumine aitab tuua magamistuppa avastamisrõõmu ning aidata tekitada partneriga paremat sidet õppides tundma üksteise keha. Kasutage ka vibraatorit üksi või paarivibraatorit kahekesi ning katsetage selle võlusi erinevates piirkondades. Muutke asjad kuumaks nagu õhtune jaanilõke ning muutke voodis asjad põnevaks ja vürtsikaks läbi erinevate sekslelude.

Foto: Shutterstock

Ära unusta kaitsevahendeid

Jaaniööl pidutsedes võivad mitmete inimeste vahel teed ristuda, mis võivad viia üheöösuheteni välja. Seepärast on oluline, et linade vahel toimuv oleks suguhaiguste poole pealt turvaline ja kaitstud, mille vastu aitab vaid õigesti paigaldatud kondoom. Kui oled aga pikaajaliselt suhtes ning rasestumine ei ole hetkel planeeritud, tasub ka siis kasutada kondoomi või veenduda teistes kaitsevahendites. Kondoome on olemas erinevaid, mille vahel katsetada - stimuleerivad ja mummulised, õhemad, lateksivabad või lausa maitsega - nagu mänguasjadegagi, proovige mitmeid ning leidke parim kondoom, mis muudab kogu kogemuse meeldivaks teile mõlemale.

Jaanipäeva traditsioonid lubavad müütide põhjal õnne, kuid olgem ausad - igaüks on oma õnne sepp. Erinevad seksmänguasjad ja loomingulised võtteid aitavad kütta kuumaks ka magamistoa. Kui oled parasjagu otsimas endale sobivat lahendust, tasub kindlasti tutvuda lähemalt valikuga Kaup24 veebipoes.

Copy
Tagasi üles