Sellesuvised kuumad meigitrendid

Kaup24
Copy
Foto: Shutterstock

Kuigi enamus inimesed eelistavad suvepäevi veeta ilma meigita, on paljud naised siiski katsumuste ees, kes tahavad olenemata olukorrast näha alati välja ilusad isegi siis, kui suvepäike ja higistamine seda ei pruugi lubada. Kui Sina oled üks nendest ning trendidega kaasas käimine on samuti üheks Sinu lemmikuks tegevuseks, siis järgnevad selle suve kuumad meigitrendid on kindlasti need, mida soovitame kõrva taha panna.

Pastelsed toonid

Pastelsed toonid on domineerimas ka kõige suuremaid moelavasi, mispärast on need üheks suurimaks trendiks ka meigimaailmas. Kasuta selleks värve nagu lavendel, heleroosa, kollane, helesinine, heleroheline, beež ja muid sarnaseid toone, et tuua näiteks esile oma silmi või huuli. Pealekandmiseks piisab, kui kasutad vaid oma sõrmeotsi ning seejärel tupsuta värv oma silmalaugudele, värvi ripsmed ripsmetušiga ning oledki silmameigiga valmis!

Foto: Shutterstock

Graafiline silmalainer

Suvi ei ole mõeldud igavateks tehnikateks - kasuta musta silmalainerit, et teha tavapärasest kassisilmast midagi uut. Näiteks jäta kassisilm seest värvimata või loo sellega kergelt abstraktseid kujundeid, mis mõjub pilkupüüdvalt ja stiilselt.

Erkroosa huulepulk

Unusta sügiseni klassikaline punane ning kasuta see suvi hoopis erkroosat huulepulka. See värv toob esile Sinu huuled just suvisel viisil, mis meenutab marju ja arbuusi. Eelista matt tulemuse asemel seekord pigem huuleläiked ja muud sarnast - särav ja läige on samuti üks selle aasta suve trendidest. Boonuspunktideks kasuta erkroosat ka silmadel või põskedel.

Foto: Shutterstock

Lamineeritud kulmud

Unusta kulmupliiats ja kulmupuuder - selle aasta trendid pöörlevad ümber kulmugeeli. Kasuta geeli, et üles lükata oma kulmukarvad, et saavutada võimalikult naturaalne, kuid täidlane välimus. Kui igapäevane kulmude tõstmine on Sinu jaoks tüütu, võid minna ka kulmutehniku juurde, kes teostab kulmude lamineerimist. Kui Sind pole õnnistatud niivõrd täidlaste kulmudega, võid minna ka siis tehniku juurde, kes sarnase tulemuse Sulle värvib.

Hajutatud silmalainer või silmapliiats

Kui tavapärane silmalainer ja kassisilma tegemine on Sinu arvates eelkõige katsumus või lihtsalt soovid loomulikumat varianti, sobib selleks ideaalselt silmalainer silmapliiats, mille saad kas näpuga või pintsliga kergelt laiali hajutada. See tekitab loomulikuma väljanägemise ning Sa ei pea isegi värvimisega vaeva nägema!

Roosa põsepuna

Kui Sina oled üks nendest, kelle põsed hakkavad kohe õhetama peale pikalt päikese käes olemist, siis unusta jumestuskreemid ja puudrid, mis selle ära kataksid. Selle aasta suvi on pöörleb ümber roosakate toonide ning milleks ära katta meigiga oma põsed, kui saad õrnalt roosaka põsepunaga seda hoopiski veel rohkem esile tuua?

Foto: Shutterstock

Valge silmalainer

Suvi on aeg, kus saad unustada oma igapäevased meigiharjumused ning tuua oma ellu uusi väljakutseid ning uusi värve. Kasuta musta silmalaineri asemel hoopis valget lainerit või pliiatsit - see sobib ideaalselt päevadeks, kus Sa lauvärve kanda ei taha. Kui oled otsimas oma silmadele sobivad tooteid, tasub tutvuda valikuga Kaup24 veebipoes.

Särav jume

Suvi on suurepärane aeg, et katsetada meigivahendeid, mis sobiksid suvekuumusest tuleneva higise näonahaga. Seepärast eelista vedela särakreemi asemel särapuudrit, mis aitab hoida Sinu jumestuskreemi ja särapuudrit ennast paigal ka siis, kui muidu ilm seda ei luba.

Foto: Shutterstock

Holograafiline lauvärv

Holograafilised värvid on muutumas aina enam populaarsemaks. Kui oled otsimas lahendust igapäevastele pastelsete toonidele, et näha välja imeline ka näiteks grillipidudel või muudel pidulikemal üritustel, kasuta holograafilisi laovärve, et luua vastupandatu suitsusilm. Kui Sul parasjagu sellist värvi võtta pole, sobib selleks hästi ka särapuuder.

Hoolitsetud nahk

Üks olulisemaid faktoreid igal suvel on õige näonaha hoolitsus. Näonahk on võrreldes meie muu nahaga tunduvalt õrnem, mispärast vajab see topelt kaitset ja hoolitsemist. Näiteks oleme suvel alati näoga päikese poole, mispärast on kerge ka ära põleda ning saada nahakahjustusi. Seepärast kasuta enne jumestuse pealekandmist päikesekreemi või kasuta meigitooteid, milles on SPF juba sees. Peale meigi mahavõtmist ära unusta oma nahka ka niisutada ja koorida, et eemaldada surnud naharakud ja kuivanud nahk.

Kui Sinu jaoks on oluline alati välja näha stiilne, siis need välja toodud meigitrendid on kindlasti Sinu jaoks mõeldud. Isegi, kui Sulle muidu suveperioodil jumestuse kandmine ei meeldi, on nende trendide katsetamine ja harjutamine lõbusaks ajaviiteks. Ilusat suve!

Copy
Tagasi üles