Selle suve stiilseim sisustuselement - kott-tool!

Copy
Foto: MyRoom OÜ

Kui otsid midagi stiilset, mõnusat ja praktilist koju, mis looks uut hingamist ja meeleolu siis selle suve tõeline hitt on kott-tool. Inspiratsiooni võid leida erinevatest mudelitest, värvidest ja materjalidest: tuppa, aeda, tööle, terrassile või võta kaasa hoopiski väljasõidule - kott-tool leiab kasutust kõikjal!

Toob terve pere kokku

Kott-toolil võid võtta päev otsa päikest, nautida üksinda hommikukohvi või muuta hoopis diivaniks ja pakkuda ka suuremale seltskonnale mugavat olemist. Spetsiaalne Seat Zip kott-toolid saad hõlpsalt muuta mugavaks diivaniks või kasutada ka eraldi tugitoolidena. Nii võid ühendada mitu erinevat värvi ja pakkuda istumist korraga tervele perele.

Tutvu Seat ZIP valikuga SIIN

Ka kõige väiksemad saavad suure rõõmu osaliseks

Play kott-tooli mudel on käsitsi valmistatud kott-tool, mis on mõeldud nii lastele kui ka täiskasvanutele. Sellel kompaktsel kott-toolil on lisakäepide, mis võimaldab teda toas mugavalt ümber paigutada. Kusjuures graanulid kohanduvad ka keha kujuga, muutes selle tõeliselt mõnusaks lebotamiseks. Pehmet tugitooli Play kasutatakse tihti reklaamiesemena, soovi korral kott-toolile trükitakse või tikitakse oma logosid. Mängi peitust, jaga sõbraga istet, tee lõunauinak või loe raamatut - kott-tool pakub alati rõõmu ka pere kõige väiksematele.

Foto: MyRoom OÜ

Tutvu Play mudelitega SIIN

Kasutada võid lauana - praktiline ja stiilne lahendus!

Laud ja tool ühes - see on kõige praktilisem lahendus, mis võib kodus eksisteerida.

UP! on kuubikukujuline kott-tool, mis on parim alternatiiv tavapärastele tumbadele. Käsitsi valmistatud kott-tool sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele, sest on praktiline, kompaktne ja mugav. Tumbat kasutatakse tihti ka lauana. Nii saad soovi korral kasutada seda serveerimislauana külaliste saabudes ja järgmisel hetkel pakkuda istet, kui kohtadest jääb puudu.

Foto: MyRoom OÜ

Tutvu UP! valikuga SIIN

Parim lõõgastus pärast tegusat päeva

Olid tööl, askeldasid aias või veetsid päeva rannas? Mõnus lõõgastus kulub marjaks ära igaljuhul ja alati!

Lounge on tugitoolikujuline kott-tool, mis on mõeldud mugavaks lõõgastuseks pärast tegusat päeva. Käsitsi valmistatud kott-toolil on seljatugi ning pikendatud iste, mis võimaldavad meeldivalt selga ja pead toetada ning väsinud jalgu sirutada. Nagu ikka ja alati, siis graanul tooli sees kohandub keha kujuga. Lounge on väga pehme tugitool, mida kasutatakse sageli toas, firmade puhkeruumides, kodu terrassidel, sisehoovides ja maakodudes.

Kui aga soovid aias päevitada ja tunda end kui Ibizal, siis Sunbed on sulle ideaalne lamamistooli kujuline kott-tool. Peaaegu kaks meetrit pikk, käsitsi valmistatud kott-tool on suurepärane variant pikkadele inimestele. Toolil on mugav seljatugi ning graanulid kotis kohanduvad keha kujuga, tagades sulle täieliku lõõgastuse.

Foto: MyRoom OÜ

Tutvu Lounge mudelitega SIIN

Hea kingiidee sõbrale, vanematele või kogu perele

Kui mõtled, et tahaksid kinkida midagi erilist, meeldejäävat ja miskit, mis leiaks alati kasutust, siis kott-tool on hea valik, võites lihtsa vaevaga paljude südameid. Seat mudel, Eestis nr 1 tool, on kott-tool, mis on saanud klassikaks ja osutunud kõige populaarsemaks mudeliks just kingituse näol. Antud mudeli disain on patenteeritud ning on mõeldud erinevate vajaduste jaoks: on mugav töötades või arvutimänge mängides, filme vaadates kui ka raamatuid lugedes. SEAT on universaalne kott-tool, mis sobib kasutamiseks kodudes, puhkemajades, konverentsiruumides ja üritustel. Selle kingitusega ei saa mööda panna!

Tutvu terve PuskuPusku kott-toolidega

Foto: MyRoom OÜ
Foto: MyRoom OÜ
Copy
Tagasi üles