Millise maitsega on Sinu suvi? Suvi Vapiano restoranides on päikesekollase kukeseene maitsega

Copy
Foto: Vapiano

Juulikuu on paljude gurmaanide lemmik aeg, kuna just siis hakkavad valmima meie koduaia ja metsade annid, mis pakuvad rikkalikku maitseelamust. Neist üks hinnatuim on meie metsade kuldne kroon – kukeseen.

Tegemist on seenega, mille korjekohti kiivalt varjatakse ning saaki kulla hinnaga teistele jagatakse. Kuid mida teha, kui ise metsa ei satu, aga sellest hoolimata soovid tõelisi suviseid maitseelamusi?

Siis on ainus võimalus seada sammud restorani, kust ei puudu hooajaliste andide maitsenüansid. Üks neist on Vapiano, kes on kokku pannud tõeliselt suvise uudismenüü, mille krooniks on kukeseened.

Kukeseentega uudisroad on alati olnud Vapiano külaliste lemmikud. Sel hooajal leiab menüüst:

  • Insalata di Vöner e Nobile – uudissalat, mille kohta võiks öelda ka selle suve unistuste veganroog. Selles salatis on päikesekollased kukeseened ja suurepäraselt küpsetatud vöner, mis viib lihtsalt keele alla.
Foto: Vapiano
  • Pasta di Nobile. Suvi ja pasta käivad Vapianos ikka käsikäes! Mõnus valge veini võikastmes pasta, mille sees on lisaks murulaugule, rohelistele hernestele ja peekonile ka suviselt kollased kukeseened. Kõlab nagu tõeline hitt!
Foto: Vapiano
  • Risotto di Nobile. Selle mõnusalt koorese roa tõeline staar on kukeseen, mille kõrval säravad valge veini ja koorekastmes ka suvikõrvits, beebispinat ja rosmariin. See on risotto, mille maitse on nii hõrk, et seda võib jäädagi sööma. Lisaks on võimalik soovi korral sellele lisada peekonit, kanafileed või hoopis midagi täiesti omal valikul.
Foto: Vapiano
  • Suvine pitsa Carbonara Nobile. Oot-oot Carbonara on ju kõige klassikalisem pasta üldse, kuidas saab see olla järsku pitsa? Saab küll ja väga suurepärane pitsa! Suvine pitsa Carbonara Nobile koosneb kõigest, mida Carbonara juures armastad ning oma koha on selles leidnud ka kukeseen.
Foto: Vapiano

Vapiano uudismenüüst leiab ka eelmise suve lemmikmagustoidu - Cherry Berry Triffle ja koos suviste uudisroogadega on tagasi ka suve kõige kuumem magustoit mascarpone juustu, jogurti ja kirssidega.

Ent Vapiano armastab tuua vaheldust oma standardmenüüsse, et püsikülalistel oleks alati midagi uut ja huvitavat proovida. Lisaks katsetatakse ka erinevaid maitseid ja trende. Nii on uudismenüüs koha leidnud Zuppa di Coco e Curry – suviselt kollane ja värskelt roheline kreemjas kookospiimasupp karri, ingveri ja laimiga.

Foto: Vapiano

Kui sa pole sel hooajal veel Vapianot külastanud, siis tule tutvu suvemenüüga SIIN ja leia oma lemmikud!

Copy
Tagasi üles