Jõhvi lasteaias läks terve rühm karantiini (4)

Postimees
Copy
Lasteaiarühmas on 14 last ning nad kõik on karantiinis, nagu ka rühma õpetajad.
Lasteaiarühmas on 14 last ning nad kõik on karantiinis, nagu ka rühma õpetajad. Foto: Vladislav Musakko/Postimees Grupp AS/Scanpix

Jõhvis nakatus terve perekond koroonaviirusega ning terviseameti hinnangul võib seal nakatunuid lisanduda. Tartus nakatas seiklema läinud koroonapositiivne mitut inimest, muuhulgas peab kodus tervist jälgima mitu politseinikku.

Pühapäeva õhtul andis Jõhvis elav perekond koroonaviiruse proovi, kuid viis ka haigust kahtlustades lapse esmaspäeva hommikul lasteaeda. Poole nelja paiku õhtul helistas vanem lasteaeda ja ütles, et nende pere koroonaviiruse proovid said positiivse vastuse.

«Jõhvis on peresisene nakatumine ja nähtavasti lisandub seal veel nakatunuid,» ütles Postimehele terviseameti pressiesindaja Eike Kingsepp. Positiivse analüüsi andis kaks täiskasvanut ja veel üks lähisugulane. Lapsele, kes jõudis esmaspäeval olla terve päeva lasteaias, pole veel Covid-19 testi tehtud – tema puhul oodatakse sümptomite avaldumist. «Praeguse seisuga on laps terve,» ütles Kingsepp.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles