OlyBet on NBA ametlik spordiennustuse partner Eestis: vaata, kes on tänastes mängudes soosikuteks?

Copy
Foto: Olympic Entertainment Group AS

Tuhanded korvpallifännid Eestis ja teistes Balti riikides saavad läbi OlyBeti spordiennustuse ning spordibaaride kaasa elada NBA taasalanud lahingutele. Kes on favoriidid tänastes põnevuslahingutes näed siit.

Suve parim korvpalliuudis on see, et NBA 2019-2020 startis taas 30. juulil. Playoffides pannakse pall mängu 17. augustil. Mänguilu lisab spordiennustus ning juba tänastele mängudele tehtud panused näitavad, et rahvas ennustab võitu Orlando Magicule koefitsendiga 1,35, seda Brooklin Nets 3,30 vastu. Järgmise mängu tulemus on saanud võiduennustuse Portlandi kasuks, koefitsendiga 1,62. Milwaukee on saanud spordirahva toetuse koefitsendiga 1,53 Boston Celticsi 2,55 ees. Sacramento Kings omakorda on hetke ennustuse järgi juhtimas koefitsendiga 1,65 San Antonio Spurs ees. Dallas Mavericksile pakutakse aga võitu Houston Rocketsi ees. Milliseks lahingud kujunevad, selgub juba mõne aja pärast.

Vaata tänaseid mänge:

  • 21:30 Brooklyn Nets vs Orlando Magic
  • 23:00 Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies
  • 23:00 Washington Wizards vs Memphis Grizzlies
  • 01:30 Milwaukee Bucks vs Boston Celtics
  • 03:00 San Antonio Spurs vs Sacramento Kings
  • 04:00 Dallas Mavericks vs Houston Rockets

 Spordiennustus tänastele ja järgmistele mängudele alles käib ning oma panuse saab iga spordisõber teele panna siit.

 Olympic Entertainment Groupi spordiennustusportaal OlyBet ja NBA sõlmisid mõned päevad tagasi mitmeaastase eksklusiivkokkuleppe, millega saab OlyBetist eksklusiivne spordipanuste partner NBA-le Eestis ja teistes Balti riikides.

 NBA presidendi asetäitja Scott Kaufman-Ross ütles OEG OlyBetiga lepingut sõlmides: “Meil on hea meel teha koostööd piirkonna juhtiva spordiennustuse ja meelelahutusettevõttega. Ajastus kokkuleppeks on ideaalne, taasalustame hooajaga ning NBA mängud on eetris Euroopas parimal eetriajal, iga päev. Koostöö annab OlyBetile võimaluse luua oma piirkonnas kõige autentsem NBA spordiennustuse kogemus ning pakkuda korvpallifännidele võimalus kaasa elada NBA mängudele.”

 Olympic Entertainment Group juhatuse esimees ja tegevjuht Corey Plummer lausus: “Eesti ja teiste Balti riikide korvpallisõbrad saavad hea võimaluse läbi mängude, ürituste, sotsiaalmeedialahenduste ning parima spordiennustuse NBA-le kaasa elada.”

Alates 30. juulist mängib 22 meeskonda kaheksa mängu kuni 14. augustini Floridas, ESPN Wide World of Sports spordikompleksis, Walt Disney World teemapargis. Playoff’id algavad 17. augustil. Spordiennustuse sõbrad saavad oma lemmikutele kaasa elada olybet.ee vahendusel.

Copy
Tagasi üles