Thunberg naasis pärast ümberilmareisi koolipinki (5)

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Viimane suur ettevõtmine enne taas tavaliseks koolitüdrukuks hakkamist oli Greta Thunbergil eelmise nädala käik Berliini kohtuma Saksamaa kantsleri Angela Merkeliga. Pildil neiu Saksa kantsleriameti juures.
Viimane suur ettevõtmine enne taas tavaliseks koolitüdrukuks hakkamist oli Greta Thunbergil eelmise nädala käik Berliini kohtuma Saksamaa kantsleri Angela Merkeliga. Pildil neiu Saksa kantsleriameti juures. Foto: Hayoung Jeon/EPA/Scanpix

Lillelised püksid jalas ja ruuduline särk seljas, läks Greta Thunberg üleeile üle pika aja taas päriselt kooli. «Mu vaheaasta on möödas ning on suurepärane tunne olla lõpuks tagasi koolis!» teatas 17-aastane Rootsi kliimaaktivist sotsiaalmeedias, juures pilt, kuidas ta toetub esimesel koolipäeval jalgrattale, ranits seljas.

Mulluse kooliaasta läbis ta kaugõppes ning sellele eelneva veetis igal reedel Rootsi parlamendi juures streikides, et tõmmata koduriigi ja kogu maailma tähelepanu kliimakriisile. Nüüd alustas ta aga päriselt gümnaasiumiteed, vahendas Expressen.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles