Miks on virtuaalsed kiirkasiinod muutunud nii populaarseks Eestis, Soomes ja kogu Skandinaavias?

Copy
Foto: Shutterstock

Tänu uutele ja juba olemasolevate mängude pidevale täiustamisele, turvalisusele, anonüümsusele, online-keskkondade boonussüsteemidele ja kergele juurdepääsetavusele, mängib täna aina rohkem inimesi võrgus. See põnev ja endasse haarav maailm on ju vaid ühe kliki kaugusel nii tööl, kodus või kõikjal, kus asuvad arvutid, nutitelefonid, tahvel- või sülearvutid. Lisaks pole paljudes interneti kiirkasiinodes vaja luua kontot. Pikakasinot, mis on oma lehel kokku koondanud parimad soomekeelsed kiirkasiinod ja palju teavet kontota kasiinode kohta, toob välja, miks on viimastel aastatel sellele hiilgavale trendile andnud paljud sõrme ja lõpuks terve käe.

Lockdown online mänge ei sega

Üks suur põhjus, miks sel kevadel tõusis järsult online-mängijate arv, on tingitud pandeemia kriisist, mil traditsioonilised kasiinod olid sunnitud oma uksed sulgema. See oli ja on jätkuvalt põhjus, miks paljud on suunanud oma pilgu veebikasiinode poole ning avastanud enda jaoks täiesti uue ning igati sobiva võimaluse meelelahutuseks ja hasartmänguvajaduse rahuldamiseks.

Virtuaalkasiinod pakuvad võimalust jätkata omale meelepärase tegevusega sealjuures enda ja teiste tervist hoides, sest netikasiinos ei puutu inimesed füüsiliselt omavahel kokku nii nagu tavalises kasiinos.

Anonüümsus

Jätkuvalt on mängimine kasiinos seotud sooviga teha seda nii, et teised sellest midagi ei tea, sest üpris kerge on sildistada naabrimeest, keda nähakse kasiino uksest sisse või välja astumas. Online platvormil seda probleemi pole - mängida saab nii, et keegi sellest ei tea. Paljudes kiirkasiinodes pole vaja luua isegi kontot.

​Mugavus

Varem, kui veebikasiinod polnud veel turule tulnud, pidid inimesed kasiinosse sõitmiseks ette võtma lausa planeeritud reisi, sest tüüpiliselt oli linnas vaid paar füüsilist kasiinot, kuhu sisse saamiseks pidi sageli uksel ootama, kuna mängumasinad olid hõivatud. Nüüd on füüsilisi kasiinosid tekkinud linnadesse märksa enam, kuid sinna minek on jätkuvalt seotud teekonna ettevõtmise ja ajakuluga.

Selle sama ajaga saab aga veebis mängida juba mitu mängu. See tähendab, et veebikasiinod on tunduvalt lihtsustanud kogu hasartmängukogekust ning piltlikult öeldes toonud kasiinod inimese enda koduukse ette järjekorda.

Lisaks on Eesti, Soome ja ka teised Skandinaavia riigid juba pikemat aega silma paistnud oma internetivõimekusega ning mängud ei jää mängimata ka juhul, kui viibitakse maakodus või metsas seenel. Soovitud mängud on inimestega alati kõikjal kaasas – need on seal, kus on inimeste mobiilid ja arvutid.

Veebis on lai valik mänge

Veebikasiinod pakuvad nii traditsioonilisi kasiinomänge kui ka muid meelelahutuslikke mänge, millel on erinevad teemad ja kontseptsioonid. Leida tuleb vaid enda jaoks sobivaim ning ühest mängust või meelepärastest tüdinedes saab kiiresti leida uue väljundi. Kuid, kuna netikasiinosid on palju, tuleb enne sissemakse tegemist veenduda, et sellel lehel on meelepärased mängud olemas. Seetõttu tuleb enne alustamist lugeda hoolikalt tutvustusi ja ka reegleid.

Selline võimalusterohkus pakub mängurõõmu nii neile, kes veebikasiinos lihtsalt meelt lahutavad, kui ka neile, kel soov raha teenida, kui õnn seda soosib.

Õpetus, tugi ja mängude proovimise võimalus

Kui mängija on online-kasiinos uus tegija või ei tea lihtsalt uuest mängust midagi, leidub veebis palju saite, mis annavad veebikasiinodes mängimise näpunäiteid. Lisaks võimaldavad paljud veebikasiinod enne raha mängu panemist mängu proovida. Tavalises kasiinos mängu katsetamise võimalus, raha mängu panemata, üldjuhul puudub.

Boonussüsteem ja soodustused

Pole vahet, kas tegemist on uue või juba pikemat aega tegutsenud veebikasiinoga, pakuvad saidid mängijate ligimeelitamiseks ja nende hoidmiseks alati boonuseid ja erinevaid soodustusi. Näiteks võidakse mängijatele pakkuda tasuta õnneratta keerutust või lausa raha teatud tegevuse eest. Tavaliselt saab kasiinode boonussüsteemi kasutada veebikasiinos registreerudes. Sageli tuleb sellele lisaks teha muudki, näiteks mängida teatud arv kordi, et saavutada boonussüsteemi tase. Seetõttu on oluline lugeda läbi online-kasiino tingimused, et hiljem ei peaks pettuma.

Alustamiseks ei pea omama palju teadmisi

Mängimine netikasiinos on lihtne ja arusaadav, sest alustamine on vaid mõne kliki kaugusel ning mängude mängimiseks ei pea omama tehnilisi teadmisi. Tüüpiliselt on vaja netikasiinodes luua konto, kuigi paljudel juhtudel pole sedagi vaja ning järgida lihtsaid juhiseid, kuidas alustada. Mõnel juhul tuleb mäng alla laadida, teisel juhul pole see oluline ning mängida saab ka veebiplatvormil.

Veebikasiinode põhieesmärk on mängijate meelelahutamine, millele aitab kaasa tipptasemel graafika ja heli. See tekitab kasiinos olemise tunde ka kõigile neile, kelle hing ihkab traditsioonilise kasiino järele.

Copy
Tagasi üles