Äraspidi GTA: Burgeriisu viis teismelise autorooli (12)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Pöörase kihutamise järel tabatud sõiduki roolis istunud teismelise käitumine meenutab menukat arvutimängu «GTA».
Pöörase kihutamise järel tabatud sõiduki roolis istunud teismelise käitumine meenutab menukat arvutimängu «GTA». Foto: Ppa Pardakaamera

Eile öösel oli Paide politseinikel suur jälitamine – seisvast patrullist möödus tuhinal ­Porsc­he. Autojuht otsustas põgeneda nagu arvutimängus politseipatrulli eest, kihutades kohati üle 200 kilomeetri tunnis. Imestus oli politseinikel suur, kui auto peatamisel selgus, et selles oli kolm alaealist.

Reede varahommikul veidike enne kella kolme fikseeris eravärvides Pärnu politsei Sindi silla lähistel Porsche sõidukiiruseks 130 kilomeetrit tunnis. Patrull andis autole peatumismärguande. Ometi otsustas autojuht tegutseda vastupidi, lisas järsult kiirust ja üritas politsei eest põgeneda.

Patrull sõitis põgenevale Porschele järele, juht aga andis veel gaasi juurde, nii et tagaajamise kiirus oli kohati 200 kilomeetrit tunnis. Pärnu politseipatrull kutsus hirmkiirusel liikuva Porsche tabamiseks lisajõude. Appi ruttasid Vändra lähistel patrullinud politseinikud, kes seadsid auto peatamiseks üles teetõkke. Ent 200 kilomeetrit tunnis sõitvale Porschele polnud teetõke takistuseks. Edasi tuli Türi külje all Pärnu politseile appi Paide patrull, kes seadis Särevere-eelsele maanteele uue tõkke, rakendades ka sõiduki sundpeatamiseks mõeldud «siili».

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles