Tehnikaülikooli tudengid andsid endisele rektorile teenetemärgi

BNS
Copy
Jaak Aaviksoo
Jaak Aaviksoo Foto: Eero Vabamägi

Tallinna Tehnikaülikooli tudengkond tunnustas reedel teenetemärkidega ühtteist inimest – kuldse teenetemärgi said kooli endine rektor Jaak Aaviksoo ja endine üliõpilaskonna juhatuse esimees Gerlin Gil.

Gerlin Gil oli tehnikaülikooli üliõpilaskonna juhatuse esimees aastatel 2017-2020. Ta oli suurepärane tudengite esindaja nii tehnikaülikoolis kui ka riigi tasandil. Ta oli üliõpilasliikumist ja tudengielu edasi viivaks jõuks.

Jaak Aaviksoo oli tehnikaülikooli rektor aastatel 2015-2020. Ta viis koolis läbi suuri reforme ja muudatusi, mis tõstsid oluliselt ülikooli mainet ning seal õpetatava kõrghariduse kvaliteeti.

Tehnikaülikooli üliõpilased tähistasid reedel piduliku vastuvõtuga kooli tudengkonna 100. aastapäeva. 

Teenetemärgid on üliõpilaskonna kõrgeimad autasud, mis on loodud tunnustamaks väljapaistvaid isikuid, kes on panustanud üliõpilaskonna hüvanguks ja kelle tegevus on olnud suure positiivse mõjuga. Teenetemärke antakse välja kolmes kategoorias: pronksmärk ehk missioonimärk, hõbedane teenetemärk ja kuldne teenetemärk.

Kuldne teenetemärk on kõrgeim autasu, mis antakse väljapaistvale ja teistele tugevaks eeskujuks olnud isikule, kellel on erakordselt suuri teeneid TalTechi üliõpilaskonna ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles