Kuidas valida robottolmuimejat?

Copy
Foto: Mamibot

Eestlased armastavad kvaliteetaega nii endale kui oma lähedastega. Just seetõttu on erinevad robotitest koduabilised saanud Eesti turul väga menukaks. Milleks kulutada hinnalist aega tolmuimeja või mopiga kodu koristamisele, kui robot saab seda teha vabalt valitud ajal sinu eest?

Robottolmuimejat otsides soovitakse enamasti nutikust ja võimsust. On oluline, et väike robot jaksaks ühe laadimisega koristada terve elamise ning saaks hakkama ka vaipade, nurkade ning laudade-toolide jalgadega ilma, et sinna kinni takerduks. Õnneks on turul roboteid, mis vastavad kõigile olulistele kriteeriumitele ning üllatavad veel mõne lisanüansigagi.

Kuigi enamasti eelistatakse robotit tööle panna siis, kui pere kodust ära, juhub ikka hetki, mil robot peab tööd tegema pererahva kodus viibides. Sellisel puhul saab oluliseks näitajaks roboti müratase. Mamibot robottolmuimejate uusim liige ExVac 880 Wisor on vaatamata oma suurele võimsusele kõige vaiksem robot. Nii ei häiri robot tööd tehes ka siis, kui pere samal ajal kodus on.

Suvaliselt mööda elamist põrkuvad robotid on nüüdseks möödanik, sest turul on palju häid ja taskukohaseid loogikat järgivaid roboteid. Täpne kaardistamisvõime võimaldab robotil puhastada põrandaid maksimaalse efektiivsusega. Nii ei takerdu robot ootamatu lauajala taha või unusta koristamast köögiosa. Ka Wisor ning Eestis populaarseim Mamibot PreVac kuuletuvad äpile, kus saab märkida ühtlasi keelualasid, kuhu robot minna ei tohiks. Mopifunktsiooni puhul võib selleks olla näiteks vaip. Samas saab anda robotile korraldus ka üksnes vaiba puhastuseks. HEPA filtrid muudavad roboti sobilikuks ka allergiku koju.

Foto: Mamibot

Minimalismi armastavad pered võivad seista dilemma ees: robotist koduabilist oleks vaja, aga kuhu see robot paigutada, et silma ei riivaks? Õnneks on tänapäeval robotabilised juba nii levinud ja valik mitmekesine, et kindlasti leiab nende seast mõne sobiva disainiga. PreVac mudel tuleb seetõttu kolmes värvitoonis: must, kuldne ja sinine. Nii leiab igasse kodusse sobiva stiiliga robotist koduabilise. LED-ekraan ja stiilipuhas välimus muudavad PreVac roboti justkui osaks kodusisustusest. Nii ei pea otsima varjatud nurgataguseid, kuhu roboti laadimispunkti peita.

Tule tutvu uue pereliikmega

Et veenduda Mamibot robotite kvaliteedis ja võimekuses, saab uudistada erinevaid mudeleid Tallinnas Kristiine Keskuse, Rocca Al Mare Keskuse, Lasname Centrumi ja Viimsi Keskuse müügipunktides, Pärnus Port Artur 2 keskuses, Narvas Astri keskuses või Tartus Tasku Keskuses. Kes hindab mugavust, saab lisainfot või roboti soetada Mamiboti e-poest.

Copy
Tagasi üles