Kuku raadio peatoimetajaks saab Ainar Ruussaar (3)

BNS
Copy
Ainar Ruussaar.
Ainar Ruussaar. Foto: Tairo Lutter

Alates detsembrist asub Kuku raadio peatoimetaja ametisse Ainar Ruussaar, raadio senine juht Hindrek Riikoja siirdub Maalehe peatoimetajaks. 

Postimehe peatoimetaja ja vastutava väljaandja Mart Raudsaare sõnul hindab ta Ruussaare väga suurt ajakirjanduslikku kogemust. «Ainar on näinud meie meedia arengut tema kõigis ilmingutes ning on kindlasti suurepärane täiendus Kuku raadio väga professionaalsesse meeskonda,» ütles Raudsaar.

Ruusaare sõnul on ta olnud väikeste vaheaegadega Kuku raadioga seotud alates 1992. aastast, ka siis, kui Kuku raadio tunnushääleks oli legendaarne Harri Tiido ning raadio toimetus asus Tallinna linnahalli keldris.

«Arvan, et sellise juturaadio olemasolu Eestis on erakordselt oluline, muuhulgas selleks, et pakkuda konkurentsi teisele väga heale juturaadiole, Vikerraadiole,» ütles Ruussaar.

Ta on muuhulgas juhtinud uudisteagentuuri BNS, olnud Sõnumilehe peatoimetaja, olnud ETV programmidirektor ja ETV juhatuse esimees, Gruusia avalik-õigusliku televisiooni reformide nõustaja ning Postimees TV peaprodutsent, samas on ta töötanud ka Kohtla-Järve riigigümnaasiumis humanitaarainete õppetooli juhatajana.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles