Sügis lõi paaditurul rekordeid

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Eestis edastavad kasutatud paatide müügikuulutusi kõik suuremad kuulutuste portaalid, soodsaid pakkumisi leiab ka välismaistelt veebilehtedelt.
Eestis edastavad kasutatud paatide müügikuulutusi kõik suuremad kuulutuste portaalid, soodsaid pakkumisi leiab ka välismaistelt veebilehtedelt. Foto: Pm

Kaatrite müügi ja hooldusega tegeleva Bell-Marine juhatuse liikme Kaarel Paakspuu sõnul on paaditurg väga elav. «Näen sel sügisel võrreldes eelmiste aastatega väga vilgast paadivahetust. Ka kõik uueks aastaks lattu varutud paadid on juba läinud. Ma ei tea, mida ma 2021. aasta kevadel müün,» lausus Paakspuu. Tema kinnitusel on kuni järgmise jaanipäevani ette müüdud ka menukamad mudelid, mis paaditehastes alles ehitamisele tulevad, ning valmistajad ei suuda tootmisvõimsust nii kiiresti suurendada, kui turg nõuab.

Paakspuu sõnul ongi sügisel õige aeg paati osta, sest kevadel on valik väiksem ja hind kallim. Tüüpiline paadiostja Eestis on hobimeresõitja, kes sel aastal reisipiirangute tõttu oma paadiga rohkem aega vee peal veetis ja soovib nüüd aluse suurema või uuema vastu vahetada. Paadimüüjate kinnitusel on sel aastal rohkem ka esmaostjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles