Keskerakond viskus Mailis Repsi kaitsele (58)

Andres Einmann
Copy
Mailis Reps käis haridusministeeriumi busiiga kahe aasta eest Horvaatas puhkusereisil, kuid puhkust ta selleks ajaks ei vormistanud.
Mailis Reps käis haridusministeeriumi busiiga kahe aasta eest Horvaatas puhkusereisil, kuid puhkust ta selleks ajaks ei vormistanud. Foto: Tairo Lutter

Haridus- ja teadusminister Mailis Repsi (Keskerakond) erakonnakaaslased asusid kohe pärast tema ametiautoga tehtud erasõite paljastava loo ilmumist Õhtulehes süüdistama ajakirjanikke eraviisilises jälitamises ja ministri laste ärakasutamises, pisendades juhtumi põhiprobleemi, milleks on maksumaksja raha ja haridusministeeriumi tööjõu kasutamine erahuvides.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas tegi mõned minutid pärast Õhtulehe loo ilmumist sotsiaalmeediasse postituse, milles nimetas ministri ründamist laste ja pere kaudu sobimatuks ning kinnitas toetust asjatundlikule ja pühendunud haridus- ja teadusministrile. Kolmapäeva õhtul Postimehele antud intervjuus ütles Ratas, et avalikku raha ei tohi kuidagi isiklikul eesmärgil kasutada ja et Reps peab oma käitumismustrit muutma. Samas viis peaminister taas jutu sellele, et ajakirjanikud on ministrit jälitanud ja ministri laste nägude udustamisest ei piisa nende privaatsuse tagamiseks.

Kommentaarid (58)
Copy
Tagasi üles