Belgia politsei pidas seksipeol osalenud Eesti diplomaadi kinni (24)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Maja Belgias Brüsselis, kus toimus seksiorgia, millel osalesid ungarlasest eurosaadik ja diplomaate
Maja Belgias Brüsselis, kus toimus seksiorgia, millel osalesid ungarlasest eurosaadik ja diplomaate Foto: LAURIE DIEFFEMBACQ/AFP

Eile tuli avalikuks, et Ungari konservatiivse erakonna Fidesz Euroopa Parlamendi saadik József Szájer osales möödunud reedel Brüsselis karantiinireegleid rikkunud seksipeol, kus väidetavalt osales ka kaks Poola diplomaati. Eesti välisministeerium kinnitas, et sellel peol oli ka Eesti diplomaat. 

Pidu peeti reedel Brüsseli südalinnas asuval Rue des Pierres'i tänaval ja pidutsejad rikkusid avaliku ruumi seadusi. Linnas kehtivad koroonapiirangud, mis keelavad väljas liikuda õhtul kella kümnest hommikul kuueni. Ka baarid ja restoranid on suletud. Politsei kutsuti peole öörahu rikkumise ja vahemaa hoidmise põhimõtete eiramise tõttu. 

Belgia politsei andmetel leiti sündmuspaigalt eest 25 peamiselt meessoost alasti peolist, kirjutas elu24. Avastati ka narkootikume ning politsei kuulas osalised üle, kuid ametlikke süüdistusi pole esitatud. Eeldatavalt võib kõiki peol osalenuid oodata 250 euro suurune trahv koroonapiirangute rikkumise eest. 

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles