Kopter otsis Meriväljal inimest

Postimees
Copy
Kopteriotsingud meriväljal.
Kopteriotsingud meriväljal. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeva õhtul võis Tallinnas Merivälja kandis näha tiirutamas helikopterit, kuna häirekeskus oli saanud teate arvatavast inimese kadumisest selles piirkonnas.

7. detsembri õhtul kella 20 paiku anti häirekeskusele teada, et Meriväljal leiti mere äärest mitmesuguseid esemeid, mis võivad kuuluda mõnele kadunud inimesele. Väljakutsele reageerinud politseipatrull avastas Mähe-Kaasiku tee lähedalt muu hulgas jope ja kaelaketi.

Postimehega ühendust võtnud pealtnägija sõnul vedelesid maas ka küünal ja tühi veinipudel. Arvatava kadunu otsingutele kaasati politsei- ja piirivalveameti (PPA) koerapatrull ja enne südaööd ka PPA helikopter, kuid ühtegi inimest maalt ega merelt ei leitud. Aktiivsed otsingud lõpetati teisipäeva öösel kella 00.30 paiku.

Teisipäeva pärastlõunal teatas PPA, et seni pole ühegi isiku kadumisest Meriväljal teada antud ning ranna lähedalt leitud esemed võisid olla sinna jäetud ka mingil muul põhjusel. Esemed viidi Tallinnas P. Pinna tn 4 asuvasse Ida-Harju politseijaoskonda.Politsei ootab nüüd esemete kohta infot telefonil 612 5311 või meiliaadressil irina.maloseva@politsei.ee.

Aastas kuulutatakse Eestis kadunuks paarsada inimest, sealjuures leiab suur osa kadumisjuhtumitest aset Tallinnas ja Harjumaal. Valdav enamik kadunutest leitakse siiski varem või hiljem üles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles