Saku kool kutsus purjuspäi tundi tulnud poisile politsei

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna hommikul tuli Saku gümnaasiumil kutsuda politsei ja kiirabi väga purjus olekus koolitundi ilmunud õpilasele.

Saku gümnaasiumi direktor Ulvi Läänemets ütles, et tegemist oli 8. klassis käiva 15-aastase noormehega.

«Politseile teatasin kell 8.03,» sõnas Läänemets. Miks nooruk esmaspäeva vara hommikul nii purjus oli, ei osanud ta öelda. «Varem temaga probleeme pole olnud.»

Direktor teatas juhtunust ka õpilase vanemale. «Minu praktikas selliseid asju varem koolis ei ole ette tulnud,» sõnas koolidirektor.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles, et hommikul käisid Saku gümnaasiumis väljakutsel nii politsei kui kiirabi. «8. klassi poiss viidi haiglasse, esialgu mul pole haigla vastuseid, mis seal täpsemalt oli, kuid võib arvata, et ta oli tarvitanud alkoholi.»

Uldrichi sõnul ei ole eriti sageli selliseid noorukite purjutamise juhtumeid, kus suisa meedikute abi tarvis. «Võib-olla kvartalis korra, kui sedagi,» hindas ta.

«Aga neid juhtumeid, kus koolil oleks politsei abi vaja alkoholijoobes noorukite korralekutsumisega, on paar korda kuus. Siin ei saa rääkida ainult koolidest, vaid ka teistest avalikest kohtadest,» sõnas pressiesindaja. Tema sõnul on harva ka juhtumeid, kus politsei kutsutakse suisa 10-11-aastastele purjus lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles