Raimond Kaljulaid: narkootikume tarbivale pidutsejale tuleks luua võimalus kontrollida manustatavaid aineid (40)

Nele Kullerkupp
, reporter-toimetaja
Copy
Pärast tüünet algust läksid Raimond Kaljulaid ja Aivar Riisalu eile Postimehe otsesaates tuliselt vaidlema.
Pärast tüünet algust läksid Raimond Kaljulaid ja Aivar Riisalu eile Postimehe otsesaates tuliselt vaidlema. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna sotsiaaldemokraadid valmistuvad tuleva aasta kohalikeks valimisteks ja koostavad pealinna ööelu strateegiat, mis peaks pärast koroonapiirangute lõppu suurt kahju kandnud meelelahutusele ja kultuurielule kiiresti uue hoo sisse lükkama.

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juht Raimond Kaljulaid tutvustas loodavat strateegiat eile Postimehe otsesaates muu hulgas paralleeliga Londonist, kus narkootikume tarvitav pidutseja saab lasta oma diilerilt ostetud aine eksperdil üle kontrollida, et see oleks ehtne ja mitte näiteks pesupulber. Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu (Keskerakond) järeldas sellest, et sotsiaaldemokraatide valimisprogramm keskendub sellele, kuidas pealinnas saaks võimalikult palju mõnuaineid tarbida ja laaberdada.

Kas sotside Tallinna öö- ja kultuurielu elavdamise plaan on osa erakonna järgmise aasta kohalike valimiste kampaaniast?

Raimond Kaljulaid: Ööelu puudutava dokumendiga ei ole me veel välja tulnud, me alles hakkasime seda koostama.

See on oluline valdkond. Eriti nüüd, kui meil on koroonaviirus ja sellega seoses rängad piirangud. Need piirangud on tabanud valusalt turismisektorit, majutust ja loovisikuid. Kõike, mis on seotud sellega, et inimesed peavad olema ühel ajal ühes kohas, sellal kui terve maailm tegeleb sellega, et inimesed ei oleks korraga ühes kohas.

Seetõttu on praegune olukord nende ettevõtjate jaoks väga keeruline ja me soovime, et meil oleks väga põhjalikult läbi töötatud plaan.

Kommentaarid (40)
Copy
Tagasi üles