Leonid Gozman: tõsieluseriaali «Pesumaja» uus hooaeg (2)

Copy
Aleksei Navalnõi helistab teda tapma pidanud FSB grupi ühele liikmele Konstantin Kudrjavtsevile, kes jääb uskuma, et raporteerib Venemaa Föderatsiooni Julgeolekunõukogu sekretäri Nikolai Patruševi abile.
Aleksei Navalnõi helistab teda tapma pidanud FSB grupi ühele liikmele Konstantin Kudrjavtsevile, kes jääb uskuma, et raporteerib Venemaa Föderatsiooni Julgeolekunõukogu sekretäri Nikolai Patruševi abile. Foto: Youtube

Poliitik ja ühisikonnategelane Leonid Gozman ei jõua Ehho Moskvõ blogis äraimestada Aleksei Navalnõi nahaalsuse üle, kes julges kõige alatumal kombel kolmetäheliste organite religioosseid tundeid solvata – on ju nörritav mitte surra, kui sind kogu südamest tappa tahetakse.

Seltsimeestest Pesumajas - rõhutamaks oma austust organite ning neist väljunud riigi vastu, kirjutan selle sõna suure algustähega - võib aru saada. On nörritav mitte hukkuda mürgitamise tagajärjel ja Navalnõi tekitas neile moraalseid kannatusi, mida oma vääritu käitumisega veel süvendas.

Kus seda varem nähtud on, et riigiisandaid jooksutatakse musta pesuga kõigi nende alamate silme all? Sestap pole ka ime, et nad tahavad ta ühes naha ja karvadega pintslisse pista. Nagu ka see, et nad püüavad teda kõigiti veenda mittenaasma – ehkki nad pole üleliigse tarkusega koormatud, saavad nad aru, et tema tagasitulek ei tõota neile midagi head. Just selleks, et ta tagasi ei pöörduks, ähvardavad nad teda kriminaalasjaga, mis tingiks vahistamise juba lennukitrepil.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles