FOTOD Vaatamata kehvale olukorrale on Helmel ikka hea tuju (21)

Copy
Martin Helme näitamas "hea tuju märki" ametivande andmisel 2019. aastal ja oma viimasel pressikonverentsil valitsusliikmena aastal 2021.
Martin Helme näitamas "hea tuju märki" ametivande andmisel 2019. aastal ja oma viimasel pressikonverentsil valitsusliikmena aastal 2021. Foto: Mihkel Maripuu, Tairo Lutter

Vaatamata koalitsioonist väljakukkumisele näitas rahandusminister Martin Helme (EKRE) valitsuse pressikonverentsil «hea tuju märki».

Käemärk, mida seostatakse paremäärmuslastega, sai Eestis tuntuks, kui Ruuben Kaalep riigikogus ametivannet andes sama žesti tegi ning hiljem põhjendas, et tegu oli hea tuju märgiga.

Sama märki näitasid ka ministri ametisse astudes ka Martin ja Mart Helme. Vaatamata sellele, et Keskerakond EKRE koalitsioonist eile tõrjus, näitas Martin Helme sama märki ka valitsuse tagasi astudes.

Martin Helme ei kõhelnud ametisse saamise järel kordamast Ruuben Kaalepi poolt tuntuks tehtud žesti, mis EKRE poliitikute sõnul olevat hea tuju märk. 
Martin Helme ei kõhelnud ametisse saamise järel kordamast Ruuben Kaalepi poolt tuntuks tehtud žesti, mis EKRE poliitikute sõnul olevat hea tuju märk. Foto: Mihkel Maripuu
Vaatamata koalitsioonist välja kukkumisele näitas rahandusminister Martin Helme ka valitsuse pressikonverentsil hea tuju märki.
Vaatamata koalitsioonist välja kukkumisele näitas rahandusminister Martin Helme ka valitsuse pressikonverentsil hea tuju märki. Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles