Ideaalse diivani valem on leitud

BELLFIRE OÜ
Copy
Foto: BELLFIRE OÜ

Kodu sisustamine on pikk protsess. Elutoa pärl, diivan, kõneleb palju koduomanike kohta ning annab suure panuse sisekujundusse. Ent diivan on osa ka elustiilist – on see koht, kus kogu perega õhtuti puhata või koht, kus vaid vahel külalisi võõrustada. Kõik need punkid vajavad enne ideaalse diivani leidmist vastuseid.

Kodumaine mööblitootja Bellfire sisustab inimeste ja ettevõtete kodusid juba 2005. aastast. Selle ajaga on leitud ideaalse diivani valem, mida inimesed otsima tulevad. Bellfire turundusjuht Hele-Liis Tamm sõnab, et kõige olulisem diivani puhul on vaadata kolme komponenti: karkass, vedrud ja materjal. Diivani puhul on oluline hea karkass, mis tagaks diivani pika eluea – eelistada tasub alati vineeri ja täispuitu. Seejärel peaks veenduma, et vedrud on õigesti paigaldatud. “Diivani eri nurkadesse istudes peaks olema tunnetus sama,” sõnab ta. Odavamad porolonist diivanid võivad esmapilgul tunduda pehmed ja mugavad, kuid kipuvad kiiremini ära vajuma. Kvaliteedis järelandmiste tegemine annab varem või hiljem tunda.

Märksõnadeks olgu ajatus ja kvaliteet

Trendid tulevad ja lähevad, misõttu on hea valida koju ajatu sisustus. Nii ka diivan. “Sametist diivan on ajatu disainiga. Eelkõige sellepärast, et samet on alati “see uus must”,” selgitab Bellfire disainer Marleen Helimets. Ajatut disaini viljeleb ka Bellfire, kelle uusim diivani mudel Momo on just sametkattega. Pika kogemusega ja suure hulga tagasisidega on pandud Momosse kokku kõik olulised kriteeriumid, et ideaalne diivan oleks hõlpsasti leitav. Puhta luksusliku disainiga Momol on keskmisest suurem istumissügavus ning taskustatud vedrud, mis hoiavad patju äravajumise eest.

Kui olemasolevate mudelite seast seda ideaalset siiski ei leia, on võimalus ise disaineriks hakata ja unistuste diivan ise luua. “Meie klient saab diivani ostul valida sobivad kangad, käetoed, jalad, moodulite arvu ja asetuse,” tutvustab Tamm võimalusi, “Nii jääb tootesse suur annus individuaalsust ja eripära.”

Kodumaine toetab kodumaist

Bellfire mööbel valmib kolmes tehases – Paliveres, Pajusis ja Haapsalus. Ettevõte on võtnud eesmärgiks jõuda läbi oma toodangu igasse Eestimaa nurka. Selle nimel toimub ka pidev tootearendus. Peagi võib turul näha uusi ja seninägematu kontseptsiooniga tooteid - voodit ja tugitooli.

Bellfire eesmärk on teha koostööd erinevate Eesti ettevõtetega ja seda just fotosessioonide näol. “Meie soov on näidata, et me tooted sobivad isegi suursugusesse ja gootilikku Sangaste lossi. Eesmärgiks ei ole vaid suuremad Eesti linnad ja ühed kindlad stuudiod, vaid soovime jõuda tõesti igasse Eestimaa nurka,” selgitab Hele-Liis. Järgmisena ongi meeskonnal plaanis minna pildistama Haapsalu raudteejaama, kuna üks nende tehastest asub just selles linnas.

Et kodumaised ettevõtted hoiavad kokku, leiab tulevikus ka Bellfire salongist teiste kodumaiste tootjate sisustustooteid. “Leiame, et sellistel keerulistel aegadel on eelkõige tähtis hoida oma kodumaa tegijaid,” sõnab Hele-Liis.

Vaata lähemalt www.bellfire.ee

Copy
Tagasi üles