Carfoxi kvaliteedis võid alati kindel olla!

Copy
Foto: Carfox OÜ

Autoremondi sektoris on kvaliteedi tähtsust suhteliselt raske ülehinnata. Kui halvimal juhul võid ennast katkise auto tõttu kraavist leida, siis enamasti tähendab see kliendi jaoks lisakulusid, kuna soss-sepa töö tuleb lasta üle teha.

Carfoxist kui täisteenindusega autoremonditöökojast leiad lahenduse kõikidele oma automuredele, kui keerulised need ka ei oleks. Remonditöökojalt nõuab see aga pühendunud ning professionaalset meeskonda, head sisseseadet ning mis seal salata – väga head kvaliteeditaset.

Siinkohal räägib Carfoxi kvaliteedispetsialist Markku Reinvee, kas ja kuidas tagab Carfox oma tööde hea kvaliteedi.

Kui aga tahad meie kvaliteedis ise veenduda, siis vahemikus 27.01–28.02 ootab Sind ees väga hea pakkumine – broneerides omale aja märksõnaga Postimees, saad kõik meie tööd ja teenused tavapärasest lausa 20% soodsamalt. Lisaks saad kingitusena kaasa kvaliteetse lumeharja ja 5-liitrise kanistritäie talvist klaasipesuvedelikku.

Mis tagab autoremonditöökoja hea kvaliteedi?

Carfoxi kvaliteedispetsialist Markku Reinvee
Carfoxi kvaliteedispetsialist Markku Reinvee Foto: Carfox OÜ

„Autoremondisektoris koosneb kvaliteetne teenus mitme erineva komponendi koosmõjust,“ sõnas Reinvee. „Nendeks on korralikud tööriistad, koolitatud tööjõud ning tahe ja motivatsioon pakkuda parimat teenust. Carfoxis oleme motiveeritud pakkuma turu parimat teenustaset ning panustame pidevalt oma tööjõudu ja -vahenditesse.“

„Võiks öelda, et tänapäeval on remonditöökodadel oluliselt raskem hoida stabiilset kvaliteeditaset kui näiteks 20 aastat tagasi,“ ütles Reinvee. „Seda suuresti tänu autode tehnilise keerukuse järsule tõusule, mis nõuab remonditöökojalt nii tehnilist võimekust kui ka piisavat oskusteavet. Näiteks moodsate masinate hooldamiseks ning remontimiseks on kõigepealt vaja investeerida korralikesse diagnostikaarvutitesse.“

„Õnneks on Carfoxis tööl oma ala tipptegijad, kes saavad eeskujulikult hakkama nii kõige lihtsama rehvivahetuse kui ka väga keeruliste eriprojektidega nagu näiteks ühe Land Rover Defenderi ümberehitus, mille tulemusena sündis maailma mõistes unikaalne maastikuauto.“

Iga töö jaoks on õige inimene

Foto: Carfox OÜ

„Meie pikaaegne kogemus on näidanud, et automehaanik, kes oskab kõike teha, ei oska tegelikult väga heal tasemel eriti midagi. Lähtudes sellest mõttest oleme loonud ettevõttesisese tööjaotuse ning palganud ka vastava valdkonna spetsialistid. Meie juurest leiad inimesed, kes töötavad näiteks ainult tavahoolduse, mootori remondi, elektri- ja diagnostikatööde või kere- ja värvitööde valdkonnas. Kliendi seisukohalt tähendab see kiiret ning kvaliteetset lahendust tema muredele,“ sõnas Reinvee.

„Minu, kui kvaliteedispetsialisti, peamine ülesanne on jälgida jooksvalt kõikide tööde kulgu, samuti teostada kõikidele autodele enne kliendile üleandmist põhjalik lõppkontroll. Sellise kahekordse kontrolliga tagame kõigele majast välja minevale parima kvaliteeditaseme. Lisame siia juurde ka modernse sisseseade ning kontrollitud taustaga varuosad ja nii saamegi pakkuda kõikidele oma töödele aastase garantii. Selline lähenemine on ennast igati ära tasunud, kus täna saame suurepärast tagasisidet oma klientide käest.“

Kokkuvõte

Õnneks on teenuse kvaliteet nagu Tallinna linn, mis ei saa kunagi valmis. Tänu sellele areneme kogu aeg, et kaasas käia automaailma kiire arenguga. Kui aga soovid meilt autode kohta midagi küsida või ettepanekuid teha, siis saad seda teha kas läbi meie Facebooki lehe või saates e-posti aadressile markku@carfox.ee.

Täisteeninduslik autoremonditöökoda Carfox alustas tööd 2011. aastal. Nüüd on ettevõte kolinud uuele ja spetsiaalselt autodega tegelevale äripinnale Peetri Motor Centeris, olles Ülemiste keskusest vaid paari minuti autosõidu kaugusel.

+372 616 0060
Copy
Tagasi üles