Ratas asub riigikogus tööle keskkonnakomisjonis

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Riigikogu liige Jüri Ratas pärast peaministriametit esimesel tööpäeval parlamendis. Nüüd pürgib ta riigikogu esimeheks.
Riigikogu liige Jüri Ratas pärast peaministriametit esimesel tööpäeval parlamendis. Nüüd pürgib ta riigikogu esimeheks. Foto: Jüri Ratase Facebooki lehekülg

Kuni eilseni Eesti peaminister olnud Jüri Ratas (KE) hakkab riigikogus tööle keskkonnakomisjonis. 

«Keskkond ühendab meid kõiki - selle seisust sõltub, kui hea on elada meil ja järeltulevatel põlvedel. Vastav töö on kõikehõlmav, sest keskkonnaga on otseselt või kaudselt seotud kogu meie argielu,» kirjutas Keskerakonna esimees Ratas sotsiaalmeedias.

«Peaministrina seisin muuhulgas selle eest, et Eesti ühineks Euroopa Liidu ülese eesmärgiga saavutada kliimaneutraalsus aastaks 2030. Nüüd panustan, et meie eesmärk oleks veelgi ambitsioonikam: Eesti riik seaks keskkonnapoliitikas esikohale ülemineku taastuvenergiale ja aastaks 2050 kliimaneutraalsele majandusele. Selleks vajalik rohepööre hõlmab endas innovatsiooni kõigis eluvaldkondades ning puudutab otseselt kõiki inimesi, meie elukeskkonda ja tervist,» selgitas Ratas.

«Ja veel. Keskkonnakomisjoniga on mul ka väga tugev isiklik side - seal töötas riigikogu XI ja XIII koosseisu liikmena minu isa [Rein Ratas],» lõpetas kunagine parlamendi aseesimees, kes võib märtsi lõpus saada Henn Põlluaasa (EKRE) asemel riigikogu uueks spiikriks.

Esimene päev rahvasaadikuna. Riigikogus kavatsen hakata tööle keskkonnakomisjonis, et jätkata alustatut mulle...

Posted by Jüri Ratas on Kolmapäev, 27. jaanuar 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles