PERH: Priske sai üle jäänud vaktsiini (61)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Marika Priske palus mitu korda juhtunu pärast vabandust. Ministeeriumile alluva haigla juhtivarst Peep Talving aga kinnitab, et kõik tehti õigesti ja PERHi kaudu saavad esmajärjekorras vaktsiini lausa kõik ruhnlased.
Marika Priske palus mitu korda juhtunu pärast vabandust. Ministeeriumile alluva haigla juhtivarst Peep Talving aga kinnitab, et kõik tehti õigesti ja PERHi kaudu saavad esmajärjekorras vaktsiini lausa kõik ruhnlased. Foto: Sander Ilvest

Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske palus, silmad maas, vabandust selle pärast, et nõustus väljaspool järjekorda saama koroonaviirusvastase kaitsesüsti. Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimees Agris Peedu selgitas, et haigla vaktsineerib kõiki oma nõukogu liikmeid, lihtsalt Priske jõudis süsti saada enne teisi, sest vaktsiinidoosi ei tahetud raisku lasta.

Juhatuse esimehe Agris Peedu sõnul tegi haigla juba detsembris haigla staabis otsuse vaktsineerida peale tervishoiutöötajate võimaluse korral ka toimepidevuse säilimiseks olulised juhid ja staabiliikmed. «Otsuse tegime, kuna kliiniliselt nägime põhjendatust,» toonitas Peedu. «Peame haigla nõukogu osaks haiglast ning nõukogu liikmed viibivad haiglas pandeemia ajal ka kohapeal,» lisas ta. Regionaalhaigla nõukogu liikmetest on haigla poolt vaktsineeritud üks inimene, Marika Priske. Lehe andmetel on ta ka teise doosi kätte saanud.

Kommentaarid (61)
Copy
Tagasi üles