Miks kasutatud seadmeid peab otsima just UPGR8-st?

Copy
Foto: Shutterstock

Apple on tehnoloogiamaailmas tuntud kui innovaator ja kõrge ehituskvaliteediga seadmete looja. Just Apple’i iPhone’id ja MacBookid saavad töötada aastaid järjest ning jääda ikka nobedaks. Koos Valge Klaariga on loodud firma UPGR8, mis võimaldab tuua Apple’i seadmeid parema hinnaga rohkemate inimesteni.

Foto: Shutterstock

UPGR8 oli loodud lähtudes Apple’i hoolduskeskuses nähtust, kus igapäevakogemus näitas, et vahetusse või parandusse toodud isegi aastaid vanad MacBookid ja iPhone’id olid suurepärases konditsioonis. Sellest sai alguse UPGR8 – Apple’i seadmete ostmise, müümise ja taastamisega tegelev ettevõtte, mis Valge Klaari kogemusega sai tunnustuse Certified by Valge Klaar.

UPGR8 on eelkõige startupi-mõtteviisiga inimeste grupp, kes toovad tippkvaliteediga kasutatud Apple’i seadmeid nii era- kui ka äriklientidele. UPGR8 eesmärk ei ole vaid müüa tooteid, vaid panustada ka looduse säästmisesse läbi nutiseadmete eluea pikenemise – elektroonika liigtarbimine on tänapäeva maailma suurimaid probleeme. Anda võimalust taaskasutada suurepäraselt töötavaid seadmeid garantii ja tehnilise kindlusega on UPGR8 põhilisi eesmärke.

UPGR8 pakub kaks lahendust: vana Apple’i seadme tagasiost ning uue seadme müük soodsamalt, kui vana tagastatakse. Koos Valge Klaari ja iDealiga – ametlike Apple’i edasimüüjatega – saab uue Apple’i seadme soodsamalt. Üks lahendustest on SmartDeal, mis võimaldab väiksema kuutasu eest soetada uus seade, kui vana tuuakse tagasi kahe aasta pärast. See on üks mugavamaid viise olla värskeima seadmega neil, kelle jaoks see on oluline – tehnoloogiahuvilised ja -armastajad saavad väiksema raha ja stressiga kätte Apple’i uudseimad seadmed.

Üks UPGR8 suurimaid eeliseid teiste kasutatud ja taastatud seadmete müügiga tegelevate ettevõtetega võrreldes on nii aastane garantii kui ka 14-päevane tagastusõigus kõigile ostudele. Selline lähenemine tõestab mitte ainult firma kliendisõbralikku lähenemist, vaid ka kindlustunnet oma teenuste ja toodete kvaliteedis – kui pole kindlust, siis pole ka sarnaseid pakkumisi kasutatud seadmetele.

UPGR8i üheks suureks fookuseks on ka ärikliendid ning nende abistamine. Koostöös Valge Klaari ja iDeali ärikliendimeeskondadega tahab UPGR8 muuta uue seadme soetamist ja vahetamist lihtsamaks ja soodsamaks. Kui praegu peavad ettevõtted Apple’i seadmete kogukulu arutama liisingu pakkujatega, kus hind ja intress kogunevad üsna kiiresti ning negatiivselt mõjutavad seadmete tagasiostu väärtust, siis UPGR8 koostöös iDealiga soovivad seda muuta läbi uue teenuse. Selle fookuseks on eelkõige arvestamine faktiga, et hetkel ostetavaid seadmeid saab hiljem taaskasutada – seeläbi viies nii intressi kui ka muid makseid allapoole.

Erakliendile pakutava SmartDeali kõrval rakendab UPGR8 sarnase lähenemise ka äriklientide puhul – tagasiostu garantii tulevikus võimaldab eelnevalt kokku leppida hinna, mille juures seadmed kahe või kolme aasta pärast tagasi ostetakse. See on taas suurepärane võimalus nii Apple’i seadmete eluea pikendamiseks kui ka firmade tehniliste osakondade elu lihtsustamiseks – ostetava sülearvuti või nutitelefoni eluiga on defineeritud ning tagasiostu hind ette teada. Kõik see võimaldab planeerida raha kasutamist palju nutikamalt ning seeläbi vähendada selleteemalisi pingeid firmasiseselt.

Ärikliendi seadmete tagasiostmine on seega UPGR8i üks huvitavamaid teenuseid – UPGR8i ärikliendiosakond suhtleb kõikide partneritega individuaalselt, et leida parimat lähenemist nende vanade seadmete taaskasutamiseks. Kõiki sülearvuteid ja telefone tehakse kõikidest andmetest täiesti tühjaks ning antakse ka vastav kvaliteedi sertifikaat, mis kinnitab andmete kustutamist kõigi Apple’i standardite järgi. See on taas kvaliteedi ja enesekindluse näitaja – kui firma teab mida teeb, siis ei karda ta ka oma tööd näidata ja sellest rääkida.

Foto: Shutterstock

Seda põhimõtet kasutades soovib UPGR8 lihtsustada Apple’i seadmete soetamist ja taaskasutamist tehnikahuviliste maailmas, samal ajal positiivselt mõjutades loodust ja vähendades tehnika liigtarbimist. Apple’i seadmed on loodud põhimõttega, et neid saaks kasutada kuni viis aastat ning läbi koostöö Valge Klaari ja iDealiga toetab seda lähenemist UPGR8. Isiklikust kogemusest inspireeritud ajalooga ettevõte on ideaalne partner neile, kes soovivad samuti panustada nii Apple’i ideaalidesse kui maailma loodusesse. Samuti sobib UPGR8-ga koostöö neile, kes soovivad muretult, lihtsalt ja soodsamalt olla tehnikamaailma eesrindel, vahetades vanemaid seadmeid uusimate vastu.

Copy
Tagasi üles